miercuri, iunie 23, 2010

Zodiacul Erotic

RAC
Femeia Rac:
Este coplesita de propria ei personalitate si face totul pentru a domina. Barbatii care simt dorinta de a fi dominate pot vedea in ea o amanta agreabila. In schimb, barbatul care are tendinte spre posesivitate va duce cu ea o apriga lupta pentru putere. Nu ii place si nu permite sa fie vazuta goala. Aparata de lumina si de priviri curioase, nu este in nici un caz o amanta neglijabila. Cu toate acestea, actul sexual nu angajeaza nimic din ea, cu exceptia pielii, care este foarte sensibila. Este o experta in arta sarutului, si in viata erotica adopta zicala: "Nu marimea conteaza." O atrag barbatii rabdatori, care pot sa o protejeze de aversiunile exterioare, sa ii ofere un camin sigur, dar mai intai de toate trebuie sa simta ca intre ei exista o fuziune inexplicabila pe cale logica. Se casatoreste destul de devreme pentru ca are nevoie de protectie. De aceea exista riscul sa cada prada iluziei ca barbatii varstnici sunt neaparat mai responsabili si mai statornici.
Viata sexualã a femeii rac:
Reactioneazã si prinde repede semnalele, dar nu va face niciodatã primul pas. Este prea timidã si îi este fricã de o eventualã criticã, dacã iese prea mult din capsula ei. Trebuie încurajatã subtil pânã fantezia ei este eliberatã de complex. Trebuie sã-i arãti cã dragostea este dominatã de sentimente libere, reactiile ei firesti ridicã cheful bãrbatului iar ea nu trebuie sã se rusineze de libidoul ei. Firea ei sensibilã va depinde mult de punctul de vedere al partenerului. Dacã este înlelegãtor, compãtimitor, tandru, o sã se manifeste ca o floare sub razele de soare. Un cuvânt brutal, o miscare nechibzuitã face ca ea sã se retragã rapid, nu are încredere în sine. Poate fi o amantã minunatã deoarece trãieste intensiv plãcerea pe care o simte, când va scãpa de complexe va bucura pe orice bãrbat. Va rãspunde la patima sa în asa fel încât nu-i va influenta numai inima ci si potenta. Poate deveni si sclava plãcerilor ei dacã le-a descoperit. La început bãrbatul sã apeleze mai întâi la sentimente materne, asta va adânci legãtura sexualã. Nu are voie sã uite timpul si posibilitatea trebuie sã aibã un numitor comun, ea nu se dãruie în masinã, trebuie sã creadã cã totul este fãcut din dragoste, deci locul sã fie ales unde ea se simte bine: acasã la ea se simte cel mai bine sau la el, dacã a fost des acolo si nu se mai simte strãinã. Dacã momentul a sosit ea va fi aceea care-l va invita pe partener la o mâncare bunã, luminã de lumânare si muzicã bunã. dar nu fiti prea ambitiosi pentru cã riscati sã nu mai intrati în dormitor. Dacã se dezbracã pentru prima oarã, doreste sã audã cât este de frumoasã. Femeia rac doreste sã fie admiratã, un compliment este tot atât de important ca si uvertura în sine, dar n-ai voie s-o grãbesti. O altã împrejurare care-i place este strandul când este lunã. Sub razele de lunã si cântecul valurilor, scapã de complexe foarte usor si-si dezvãluie o laturã nebãnuitã - devine o femeie sãlbaticã minunatã. Atingerile ei sunt usoare ca a unei frunze care cade. Îi place sã mângâie, sã fie mângâiatã. Îi plac mirosurile din baie, si a uleiurilor de corp. Femeia rac depinde de starea ei sufleteascã, dacã nu are chef de sex conventional, poate deveni foarte inventivã. De regulã însã nu depinde de variatiuni sexuale externe. Are un instinct matern foarte pregnant, se poate dãrui unui bãrbat chiar dacã îi este frate. Incestul la aceste femei nu este rar. Deoarece multe femei nu acceptã grosolãnii bãrbãtesti preferã sã fie onaniste, aici fantezia lor nu are margini.
Barbatul Rac:
Este primul semn de apa al zodiacului. Si faptul ca inceputul zodiei sale coincide cu solstitiul de vara nu afecteaza structura sa acvatica. In fond, caldura cere apa, racoare. Este sigur pe masculinitatea sa, si din aceasta cauza, nu simte nevoia de a face prea multa curte femeilor. Este foarte corect din punct de vedere sexual nu isi neglijeaza nici mariajul, nici relatiile extraconjugale. Si in pat stie sa faca exact ceea ce trebuie. Fiind atat de talentat in arta asternutului, nu poate fi dominat de femei. De aceea, mai ales daca a capatat o anumita experienta, ele ii prind frica, parand in ochii lor o fortareata inaccesibila, iar asta in timp ce el abia asteapta sa i se daruiasca. Partenera ideala pentru Rac este aceea care ii poate oferi afectiune atat de mult cat ofera si el. De altfel, considera ca o calitate sine qua non a ei este talentul gastronomic pentru ca la el dragostea trece prin stomac! Odata intalnita femeia potrivita, se casatoreste, fara sa stea prea mult pe ganduri Racul devine sot mai devreme decat ceilalti reprezentanti ai zodiacului si ramane fidel familiei si caminului sau, pe care le considera sacre. Sotia lui se va confrunta cu starile lui contradictorii, dar se va felicita pentru un mariaj solid.
Viata sexualã a bãrbatului rac:
Are nevoie continuã de încurajare. Dacã are acest lucru este un minunat amant. Îi place rolul de învãtãtor (în a da lectii de sex) iar o femeie face bine dacã lasã sã creadã cã el este acela care dã lectii în viata sexualã. O va introduce pas cu pas, îi va explica totul, de ce si ce trebuie sã facã. Sã nu-l întrerupi spunându-i cã stii aceste lucruri, le-ai practicat deja, cãci s-ar retrage imediat, ar visa poate aceste lucruri minunate, pe care le-ar fi putut trãi în doi. Este si rãbdãtor si pasionat si ar fi foarte greu de a gãsi o combinatie atât de bunã. De la bun început când a fãcut o propunere în soaptã stie unde duce drumul chiar dacã va trebui sã escaladeze mult. E bine sã te lasi dus, meritã. O cãlãtorie este tot atât de plãcutã ca si sorirea ei. În începutul unei legãturi amoroase trebuie evitat ordinarul, vulgarul, doreste sã-si idealizeze partenera si excesul (a cãdea într-un alt rol) chiar dacã este excitant ar putea îngropa perspectiva unei legãturi trainice. Cu timpul devine mai realist si acceptã lucruri care-l socheazã câteodatã dar deoarece este supersensibil, te poti astepta la orice. Dacã este tratat cu indiferentã si fãrã sentimente se retrage în cochilia sa. Uvertura este jucatã de el foarte sigur, deoarece doreste sã facã fericitã femeia de lângã el dar si pe el însusi. Bãrbatul rac se poate adapta la stãrile sufletesti ale partenerelor, iar asta îl face sã fie un artist al dragostei, fatã de alti bãrbati care cred cã în pat poti domina o femeie cu dispret. Începutul unui act sexual este în afara patului, îsi culcã partenera eventual pe o masã si trece de la un joc manual la un contact subtil cu penisul. Când femeia doreste punctul culminant, abia atunci o transportã în pat. Este un expert al jocului cu clitorisul. Are un talent pentru acest joc, foloseste degetele, dar degetele sale au o sensibilitate magicã. Memoria sa îl ajutã si în dragoste: îsi aminteste perfect cu ce s-a excitat o femeie. Îi place sã stie cã a satisfãcut-o. Retine toate experientele tineretii si le finiseazã apoi la maturitate cu multã fantezie. Îi plac rufele intime, sexy. Dacã devine homosexual, se va îmbrãca ca o femeie, talentul sãu artistic si adaptarea la mediu vor face sã-si joace rolul perfect. Homosexualii nãscuti în zodia racului fac mari eforturi sã se transforme fizic în femeie, si câteodatã se vor supune si unor operatii chirurgicale.
Zone erogene:
Cel mai tare mijloc de excitare la cei nãscuti în zodia racului este un sãrut cu limba si dintii. Pot ajunge si la orgasm. Cea mai sensibilã parte sunt sânii; amândoi reactioneazã la stimulãri manuale so orale al sânilor. O usoarã mângâiere pe piept îi face sã doreascã actul sexual. Femeile doresc jocul cu sfârcul sânilor iar atingerea sânului în preajma terminãrii îi stimuleazã plãcerea. Si bãrbatii rac sunt foarte sensibili în zona pieptului. O usoarã atingerea a pieptului îi excitã. Este bine de stiut acest lucru de cãtre femei.
Asa începe...
O miscare de sah bunã: sã-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sã ajute si compãtimeste oamenii, primul pas este fãcut. Întrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intrã în discutie. Racul are o memorie excelentã asa cã nu ajungi prea departe cu aceastã metodã. Discutii în legãturã cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a fãcut deja reprosul cã vrea sã mãreascã toatã lumea cu tatãl rac. Te poti axa în discutii politice cu el. Îi plac dicutiile pe plan cultural, muzica romanticã, melodicã îl duc la numitor comun cu infinitul. Un local cu muzicã înceatã, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteascã. Ai putea sã-l inviti pe malul unei ape, îi place sportul de apã. Ar putea sã meargã si la nudisti deoarece îi place sã-si etaleze corpul. Vrei sã-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casã, tablouri, tapete, cãrti frumos legate în piele, lucruri de bucãtãrie, originale. Pentru el sunt bune niste mâncãruri împachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nãscuti în zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mãreste colectia lor îi bucurã nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pãstrate mai ales în ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali. Niciodatã sã nu-i vorbesti de fostele aventuri, nu-l intereseazã ce rol a jucat alt om în viata altcuiva. Un sfat: Racului nu-i place sã fie privit ca ceva de toate zilele, ceva natural, firesc. Un nou costum, niste cercei noi, trebuie remarcate: dar atentie la supersensibilitatea lor: atentie la formularea unui compliment în privinta cotumului sau a cerceilor noi, ar putrea sã creadã cã nu sunt bune, cã nu se potrivesc. înainte de a se simti jignit, trebuie explicat complimentul ca atare, deci cum a fost gândit si spus. Sã nu te duci la întâlnire cu racul, dacã nu te simti bine. Este o prostie cãci tocmai aici ar putea sã te îngrijeascã si sã te ocroteascã. El este cel care îti dã putere, care este farul în ceatã, de care are nevoie fiecare. Cu multã pasiune aduce fructe, citeste, îti pune muzicã si se multumeste sã-ti tinã mâinile. Cu tot atâta dragoste îti dã medicamente si se va îngriji de mâncarea ta. Cine nu a fost ocrotit de rac nu stie cât este de frumoasã viata în doi. Este de fapt o altã formã a dorintei sale de a poseda (dar de ce sã întrebãm atât si sã cãutãm motivatii, mai bine profiti).
Asa se terminã...
Cine vrea sã scape de rac stã în fata unei mari probleme. Nu se lasã înfrânt, se lipeste ca o gumã de mestecat de pantofi. O atitudine urâtã fatã de femeia rac o face sã fugã dar dacã o atingi prea tare devine încãpãtânatã si se tine scai. Reactioneazã cu criticã pentru care are un talent deosebit. Trebuie sã fii foarte subtil. Nu o mai lasi sã stie totul despre tine si îi spui cã de acum încolo va fi doar o supusã; dacã intrã în panicã n-o linistesti si o lasi în voia soartei. Devi un mofturos si un depresiv (melancolic) treaba asta influenteazã starea ei psihicã. Fatã de bãrbatul rac trebuie o atitudine dominatoare, tu hotãrãsti mai ales timpul. Arzi mâncarea si spui cã lucrurile gospodãresti sunt plictisitoare. Îi critici în dormitor tehnica de iubire. Deoarece îi este fricã cã în directia asta nu valoreazã mult, îl lasi sã înteleagã exact acest lucru. Racul are nevoie de dragoste. Nu-l accepti, nu-i dai echilibrul sufletesc, nu asculti sfaturile sale. Racului îi plac restaurantele de modã veche, îl duci în locuri excentrice. Îl critici ori de câte ori vrei, îl faci sã aibã complexe de inferioritate. Cel mai urât lucru este sã-i critici mama.

LEU
Femeia Leu:
La ea, amprenta focului se simte, in dragoste, mai puternica decat la Barbatul Leu. Iubeste si manipuleaza barbatii, dar nu ca femeile din zodia Racului. Pentru ea acest lucru nu inseamna obligatia de a castiga. Maturizarea ei sexuala se produce foarte devreme, dar cea emotionala, mult mai tarziu. Se descopera foarte devreme curtata de barbati, dar nu le acorda atentie decat acelora mai varstnici. Pasiunea ei pentru maturitate tradeaza un caracter calculat. Orice barbat care ii da tarcoale va avea de-a face cu leoaica din ea. El va deveni obiectul ei de joc. Daca nu isi va accepta rolul, va cauta un alt pion. Dezechilibrul intre sexualitatea ei intensa si slabiciunea, adica orgoliul acestei sexualitati, este o problema pe care o va rezolva cu greu. Armele ei, dublate intotdeauna de o vestimentatie ingrijita, se pot frange doar in fata echivalentului masculin al zodiei. Nu acorda rolul conducatorului in relatie decat rareori, dar cand o face, barbatul de langa ea poate avea multe succese atat in plan erotic, cat si in cel material. Se dovedeste o sustinatoare a ideilor si proiectelor perechii sale. Cand acest lucru nu se intampla, si coroana este pe capul ei, barbatul are doar rol ornamental. Nu-i plac one-night-stand-urile, fiindca nu implica nici un fel de comunicare intre parteneri, iar sexul se transforma intr-o sedinta de gimnastica. Asta o dezgusta, o enerveaza, ii strica o coafura impecabila si ii consuma timp. Intotdeauna va da impresia unei fiinte atrase de sex, dar nu va fi niciodata prea atrasa de aceasta problema. Fiind foarte pretentioasa, se va marita destul de greu. Viitorul sot va trebui sa ii lase libertate de miscare, sa fie un tip ambitios, cu aspiratii inalte .Acest lucru ii va satisface orgoliul.
Viata sexualã a femeii leu:
Ea nu il astepta pe barbat in mijlocul drumului, avand cnvingerea ca orice barbat trebuie sa se considere fericit ca o va avea. ea nu vede de ce ar trebui sa-l ademeneasca. Ii place ceea ce se numeste jocul nevinovat de-a dragostea. nu tanjeste dupa barbat, este prea multumita de sine, spre a deveni agresiva sexual. Urmareste un singur scop: sa fie admirata. Comportamentul ei lasciv, seducator este si greoi. Se pare ca are constiinta intuitiva ca ar influenta puternic barbatii. Un mic semn cu degetul si ei se vor grabi sa-i faca pe plac. Defapt sa-i stea la ordine, nefiind vorba de o invitatie, pentru ca nu-si poate imagina ca un barbat ar indrazni sa nu-i stea la ordine. Daca un iubit inseamna ceva pentru ea, poate sa se astepte sa fie tratat regeste. In propriul ei camin creaza o atmosfera de stralucire si frumusete in care-si trateaza cu marinimie musafirii. Desi se imbraca strident nu o face cu scopuri seducatoare ci pentru a-si manipula iubitul, si asta este ceva diferit. Cand a sosit momentul incepe sa se dezbrace cu miscari lenese, cu voluptate - mai putin pentru placerea lui decat pentru a ei. Vai de cel care intelege gresit sau care incearca sa o posede repede cu forta. Leoaica isi va arata ghearele. Nu are dorinta de a fi originala sau inventiva la pat. Este pentru drumul lung si conventional. Asa i se pare simplu si just. daca pasiunea ei se trezeste deodata, devine o partenera cu reactii sexuale puternice si cicatricele multor barbati dovedesc asta. Atunci ea asteapta sa fie laudata. Ea stie ca este o fiinta cu o voluptate sanatoasa - regina pisicilor salbatice. In actul sexual incearca sa domine, dar se multumeste in final cu egalitatea. Ca introducere ii place sa-i fie atinse usor obrazul, urechile si gatul. Ii place daca barbatul atinge cu limba interiorul coapselor ei. Metoda ei preferata este de a-l lasa pe partener sa strabata singur jumatate din drum pentru a se adapta apoi ritmului lui. Lumina trebuie sa arda pentru ca iubitul sa-i vada trupul si sa se exprime in cuvinte de lauda. Dorinta ei bolnavicioasa de a se expune are ca urmare preferinta ei pentru pozitiile in care sta deasupra barbatului, ca acesta sa admire frumusetea trupului ei. In pozitia aceasta ii place sa se aplece astfel incat partenerul sa apuce cu gura cat poate din sanii ei. Admiratia partenerului e pentru ea o parte esentiala a actului sexual. Isi alege cu grija sutienul si chilotii ca sa fie sigura ca arata provocator. Pozitia ei naturala: pozitiva fata de actul sexual, are o influenta linistitoare asupra unui partener lipsit de siguranta pe barbatia lui. Este atat de convinsa ca totul va merge bine, incat in final nu poate fi decat asa. Doar norocosul o va poseda pe ea. Egoismul ei poate lua si forme extreme. Este suparata ca traieste intr-o lume de barbati, de aceea ea preia adesea rolul barbatului in actul sexual. Nu este greu de inteles de ce multe dintre femeile leu sunt lesbiene. Savureaza daca barbatul ii introduce limba, atunci ea dicteaza ritmul pana la orgasm. Dorinta ei de dominare o impinge adesea spre adolescenti care vor fi rasplatiti prin a fi initiati in minunile vietii sexuale, facand din ei adevarati prizonieri ai dragostei.
Barbatul Leu:
Este cea mai impunatoare zodie de foc. Il atrag femeile placute, cu integritate morala, care au inspiratia de a-i lasa lui rolul de sef absolut. Desi este un misogin declarat, nu considera ca barbatul trebuie sa faca intotdeauna primul pas, dar, daca femeia ia initiativa, trebuie sa o faca intr-un mod bland, elegant, specific. O femeie imbracata in alb va fi pentru el ca o revelatie paradisiaca. In intimidate, face un adevarat cult al sexului. Dar nu pentru ca ar fi un incapabil sexual ?de regula acestora li se intampla asa ceva -ci dimpotriva, nu are nici o idee despre ceea ce inseamna dragostea. Da impresia ca este gelos pe femei, dar nu este asa. El este gelos pe posibilitaea pe care natura le-o ofera acestora de a cunoaste niste dotari mai bune decat ale lui. O asemenea apucatura este totusi nefireasca, fiindca, in asternut, se dovedeste a fi foarte dotat si da impresia unei experiente bogate. Cel mai mult il starneste dorinta partenerei. Este un artist al preludiului si se foloseste de accesorii ca la carte, fara insa a exprima ceva in mangaierile sale, pentru simplul fapt ca la el sexul functioneaza ca un intrerupator. Insa ii place sa se joace, sa inventeze scenarii. Pe dinafara foarte sigur pe el, sufera enorm pentru esecurile erotice si are prostul obicei de a le atribui propriei sale incapacitati sexuale. Daca are si ghinionul de a avea o partenera neintelegatoare, care sa il critice, va deveni inhibat si se va inchide in el, cautand mereu motive de cearta. Pe cat e de ambitios, pe atat e de ofticos.
Viata sexualã a bãrbatului leu:
Are nevoie de femei ca de hrana sau de apa. Se pregateste de o noua relatie de parca ar fi o drama eroica. O traire de neuitat, o ocazie de a-si dovedi maiestria. Este o personalitate sexuala puternica. Trece impetuos peste conventii si reguli. Femeia care incepe o relatie cu el trebuie sa dea tot ceea ce a promis. El are parerea ca femeia trebuie sa fie gata pentru el in orice clipa, caci el este gata oricand. Pe de alta parte, acest barbat cu o asemenea siguranta de sine poaate fi inebunit daca intampina secrete sau retineri. Are impresia ca majoritatea femeilor sunt obsedate de gandul de a-i intra in gratii, incat abia se pot stapani. Cea care il va face sa simta ca trebuie sa se straduiasca pentru a o obtine il va cuceri. Ca amorez este adeptul zicalei: "lumea este a celor curajosi". Indoieli, retineri, apropiere timida, asa ceva nu exista la el. Cu un singur gest larg, barbatesc, prinde prada in bratele sale. Iar apoi in pat. Cateodata isi face chiar lui insusi rau cu un astfel de comportament. Partenera lui are impresia ca scopul sau este acela de a castiga o olimpiada sexuala si ea se indoieste ca ar putea face fata.Situatia nu se imbunatateste prin aceea ca pierde putin timp cu preludiul. El este preocupat doar de necesitatile sexuale proprii. Si asteapta din partea femeii laude pentru tehnica lui. Acesta este placutul epilog al trairior sale sexuale. Perseverenta lui este remarcabila si face dragoste cu mare pofta. Asta nu inseamna ca vrea mai mult decat o data pe zi. Dar cine ar avea nevoie de un "d-a capo" daca regele a fost in actiune? va iesi in scena doar o data dar atunci va fi consistent. Femeia trebuie sa se adapteze cerintelor sale imerioase, n-are voie sa fie o mofturoasa. Asta merge doar atata timp cat vrea sa-i atraga atentia asupra ei. Odata pornit, leului ii place o femei care sa stie sa arate ca savureaza. Femeia nu are voie sa-l refuze, altfel el va cauta alte domenii de vanatoare. Daca nu iubeste cu adevarat va trata toate femeile cu nepartinire, dupa parerea lui ele fiind odar sticle deschise carora trebuie sa le pui dopul. Ii plac femeile supuse si considera ca pozitia femeii este jos iar a barbatului sus. Femeia sa i se supuna stricto-senso. Isi cunoaste potenta si nu vede nici un motiv sa faca variatiuni. O femeie intr-o pozitie neajutorata il atata. Ii place foarte mult femeia ingenuncheata in fata patului. In felul acesta el hotaraste toate miscarile. Nici alte variatiuni iesite din comun nu il atrag. Pozitia standard este cea care il atrage mai mult. Capacitatea lui naturala spre amor devine perversitate daca femeia nu-i satisface egoismul. Se refugiaza atunci spre forme destul de ciudate de autoamagire. Singurl remediu in aceasta situatie este sa fie tratat la nesfarsit cu complimente. Este foarte mandru de marimea organelor sale genitale. Este in stare sa foloseasca aparate electrice ca sa-si mareasca penisul si pentru a-si impresiona astfel partenera inaintea actului sexual. Exibitionistii sunt adesea nascuti in zodia leului. Daca nu are parte multa vreme de admiratie sexuala va fi osedat de problema. Va neglija serviciul, familia si prietenii si va cauta usurarea intr-un bordel de clasa unde fetele vor sti sa-i satisfaca obsesia.
Zone erogene:
Sa presupunem ca se afla intr-un anturaj adecvat. Cum s-ar putea incepe? De exemplu in baie. I se freaca spatele cu un burete pana i se inroseste pielea. Spatele este la leu deosebit de sensibil. Miscarile se fac de sus in jos, cu grija. Se insista pe sira spinarii. Leule va toarce sis-si va invita probabil partenera in vana. Ii place sa i se treaca usor cu unghiile peste spate. Asta il stimuleaza la efort sporit si la performante de maestru. Femeii leu trebuie sa i se treaca cu franjurile unui fular pe spate, de la omoplat spre mijloc. Acelasi tratament cu o perie usoara se dovedeste foarte eficent. Spatelui sensibil trebuie sa i se acorde o atentie deosebita, numai asa va deveni o leoaica pasionata. O leoaica excitata se poate cunoaste dupa usoara roseala care incepe la burta si se extinde spre sini si gat.
Asa începe...
La iesirea in scena doreste sa puna in umbra pe oricine care se afla cu el in aceeasi incapere, trebuie deci sa te arati cat mai impresionat posibil. Leul are nevoie de lumina rampei pentru ca unicitatea si superioritatea sa sa fie recunoscute. Sa i se dea deci, orice posibilitate sa straluceasca. Sa-i spui ca nu ai mai cunoscut un asemenea om ca el. Dezmierdarea este obligatorie. El are un apetit pentru aplauze. Sa nu-l gonesti nicodata din mijlocul scenei. Trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a-si desfasura stralucirea. Se recomanda supunere. Este bine sa-l faci sa creada ca esti dependent de el. Ca propria-ti fericire, ba chiar viata se afla in mana lui. Atentie insa la exagerari. El ia totul drept confirmare a unei realitati modeste. Daca ti se pare ca esti ridicol cu un astfel de compliment il poti cizela usor, dar sa nu renunti definitiv la el... Daca se isca o cearta unde neaparat ai dreptate si nu poti ceda in nici un caz atunci singura iesire e sa apelezi la umorul lui. El rade cu placere, dar niciodata pe cont propriu. Le place arta, literatura, teatrul, le place sa fie acolo unde se intampla ceva. Vernisajul unei expozitii, premiera cinematografica... sunt oricand de castigat pentru asemenea actiuni. La iesiri comune nu trebuie sa te arati zgarcit. Cine vrea sa cucereasca o leoaica sa nu-si ascunda banii. Ea admira lucrurile extravagante. Sa nu te duci dupa ea cu o masina rablagita. Are o slabiciune pentru lux, pentru scoaterea in evidenta a propriei persoane si nutreste convingerea adanca ca locul ei se afla printre cei de sus, indiferent cat de mare e numarul acestora. Un cadou pentru ea trebuie sa fie ceva ce sare in ochi. Cel mai bine ceva care se preteaza la o iesire teatrala. Piatra ei pretioasa este rubinul. Femeia care va vrea sa gastige un barbat leu, sa-l invite la o petrecere ca oaspete de onoare. Cine nu-si permite asa ceva... il invita la niste prieteni unde el va sta in centrul atentiei. Discutia va fi indreptata spre persoana lui, spre realizarile lui. Leul nu cere mai mult de atat. Si nu costa prea mult, in afara de nervi.
Asa se terminã...
Cum sa intrerupem o relatie? Nici o problema. Sa vorbesti numai despre tine, sa monopolizezi discutia, contrazicand leul cand incepe sa discute problemele sale, incepi sa casti. Sa uiti de ziua lui de nastere si de toate aniversarile, sa-i trimiti o felicitare intarziata cu elocventul "Mai bine mai tarziu decat niciodata". Sa-i dai de inteles ca propria propria-ti persoana, propria cariera, propria satisfactie sexuala stau pe primul loc. Sa devi delasator, sa porti lucruri vechi, sa umbli neglijent, sa nu te schimbi pentru iesiri. Sa te duci la un cinematograf de mana a doua si sa vizionezi un film sexi. Sa te pronunti dspre arta de a iubi a eroului de pe ecran si sa-i dai de inteles leului ca ar avea multe de invatat de la el. In pat sa faci observatii asupra vesnicei monotonii, sa provoci voit gelozie, sa zambesti pe marginea vanitatii leului. Leul va pleca curand pentru a juca in alt loc al stepei.

FECIOARA
Femeia Fecioara:
Fericit acela care o iubeste si este iubit de ea! Nimic, calendar ori ceas, nu o impiedica sa faca dragoste. Sexul este pentru ea totdeauna ceva nou, sau cel putin, totdeauna innoit. Face alegeri pe moment, dar se poate avea intredere in intuitia ei. O atrag barbatii stilati, cu bun gust, carieristi, sarmanti.
Nu o inhiba nimic. Cu minimum de intimidate, consimte sa se daruiasca in situatii in care cea mai mare parte dintre femei ar fi siderate. Raspunde la nebuniile cele mai complicate ale patului. Poate epuiza Kama Sutra de la un capat la altul, fara respiratie, dupa care va cere linistita volumul II. Are totusi meritul de a nu fi gasita in pat decat cu acela pe care il iubeste.
Nu isi ascunde niciodata afectiunea dar, aceasta nu este prea greu de realizat. Indiferent de varsta, retraieste mereu crezul primei iubiri. Daca i se refuza o mangaiere, face greseala de a o interpreta ca pe un semn al pudicitatii. Este credincioasa pana la virtute iubitului, dar o afiseaza intr-un mod teatral, superficial. Este deopotriva o sotie si o amanta excelenta. Ca sotie este fidelitatea intruchipata. Accepta un mariaj numai in conditiile in care considera ca va sta intreaga viata alaturi de partener. Iar el trebuie sa fie capabil de aceeasi uniune. Altfel, infidelitatea lui o poate marca intreaga viata.
Viata sexualã a femeii fecioarã:
Nu-si face iluzii in privinta sexului si considera ca prea mult se discuta despre acest subiect. Nu-i plac barbatii salbatici si asaltanti. Prefera pe aceia care dau dovada de stapanire de sine, care stiu sa astepte pana sexul este necesar. Ea considera ca sufletul este mai important si cel care pune accentul pe aspectul fizic nu cunoaste adevarata valoare a dragostei. Dormitorul ei va mirosi a flori si nu a parfum greu. De asemenea nu este de acord cu goliciunea corpului omenesc caci dragostea nu este o scena de film. Odata ce s-a hotarat sa se dea, nu-si va dezamagi partenerul.
Va discuta in prealabil unde va avea loc actul, va propune chiar un dus inainte, patul sa fie proaspat imbracat, camera curata si telefonul scos din priza. Barbatul poate face cu ea ce doreste cu conditia de a nu cadea in grotesc sau animalic. Va accepta si pozitii mai extravagante daca i se va explica dinainte.
Barbatul Fecioara:
Este cea mai pamanteana dintre zodiile pamantesti. De aceea, este mai puternic atins decat altii de o sensibilitate si o slabiciune nu tocmai potrivite unui barbat. Pamantul trebuie fecundat, nu el sa fecundeze. Toate divinitatile pamantului sunt de genul feminin. Chiar si la 30 de ani, poate fi, intr-un anume sens, intarziat sexual. Startul lui in viata erotica se produce tarziu. Ii plac femeile cu un aer inocent, care aduc mai mult a copile. Evita vulgaritatea, femeile dominatoare si prea indraznete Nu se poate spune despre el ca ar fi un romantic, dar nu este nici un tip ahtiat dupa sex. Este foarte pretentios si reuseste rar sa aiba impliniri in plan erotic. In general este fascinat de femeie si se casatoreste relativ tarziu, de multe ori dupa 30 de ani, vazand in posesia femeii un adevarat miracol. Pana atunci viata de celibat ii convine de minune - din aceasta cauza va trece dintr-o frustrare in alta si, ca o compensatie, daca va avea cu cine, va dori sa faca dragoste cat mai des si oriunde.
Soarta ii ofera compensatii pentru inceputurile timide. La 50 de ani va arata bine si va atrage femei care au fost total lipsite de romantism. Atunci va avea impresia ca redescopera lumea, va avea un soc si va comite primul adulter. Chiar si atunci, nu el va seduce, ci va fi sedus. Se va redescoperi puternic si viata lui sexuala va deveni brusc nelimitata. Daca va fi exagerat de sensibil, s-ar putea ca adulterul sa ii provoace o inhibitie atat de puternica incat, pentru o vreme, se va retrage in cochilia lui, refuzand orice fel de apropiere erotica.
Viata sexualã a bãrbatului fecioarã:
Nu va porni niciodata in cautarea unei fete. Partenera este aceea care trebuie sa faca primul pas, caci el este prea timid pentru a face inceputul. La intalnire e bine sa fie punctuala. Alte caracteristici pe care le admira: tact, tinuta, comportament studiat. Nu trebuie sa ne facem griji ca mana lui va aluneca pe sub masa spre genunchii femeilor sau ca va fi dragastos in societate. Nu este genul sau. Cu el nu se ajunge la desfasurari vulgare. Preambul lui este studiat si metodic fiind un bun cunoscator a anatomiei feminine. Tehnica sa este mai mult estetica. O femeie agresiva poate obtine de la el tot ce doreste cu conditia sa nu se astepte la prea mult fantezie din partea lui. In tehnica este mai mult traditonalist si nu prezinta apetit sexual deosebit. Daca sotia nu-l provoaca este capabil sa nu-si faca datoria de sot multa vreme. Un film sau poze porno il ajuta pentru a se satisface dar atunci viata sexuala nu va mai fi posibila.
Zone erogene:
Punctul lor sensibil este burta. Reactioneaza la mangaieri in acest perimetru si mai ales un dus in aceasta regiune il excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.
Asa începe...
Fecioara se simte atrasa de oameni sarmanti, curajosi. Admira talentul si spiritul. Nu poseda aceste calitai. Facem apel la bunul gust, la admiratia pentru arta, citit, ne pregatim putin in domeniul criticii artei. Sa incercam sa fim spontani si sa nu comitem greseala sa ne ambalam in lungi monologuri. Fecioara se realizeaza la locul de munca. Va cere ore suplimentare. La mici petreceri va ajuta la spalatul vaselor, la golirea scrumierelor. Cum ne apropiem de ea? Provocam o discutie pe o tema inteligenta. Nu se recomanda localuri scumpe, hipodroame, caci uraste cheltuielile inutile de bani. In ceea ce priveste cadourile nu putem da gres cu o carte buna sau cu o muzica buna. Imbracamintea sa fie clasica si nefrapanta dar de buna calitate si in special durabila.
Sfârsitul relatiei...
Fecioara iarta si se face ca nu observa multe greseli si de aceea se sfarseste o relatie doar cu o neplacere. Se poate insa ajunge pana aici daca: suntem vulgari, mergem in locuri deocheate, avem un comportament strident in societate, facem glume proaste, ne jucam cu banii.

BALANTA
Femeia Balanta:
Este victima unui conflict intre placerea fizica si incapacitatea de a o savura. Desi e fascinata de placerile asternutului, este excesiv de timida la inceput. Cu greu va lua initiativa, ea fiind de cele mai multe ori, nu cea care face dragoste, ci aceea cu care se face dragoste.Deseori barbatii au surpriza sa mearga la sigur, fara sa apeleze la vreo mangaiere, pentru ca apetitul erotic al Balantei nu creste in timpul preludiului, ci el apare odata ce in mintea ei inmugureste ideea actului, de acum iminent.Sunt momente cand se simte foarte absorbita de responsabilitatile ei sexuale si atunci se daruieste cu un entuziasm si o voluptate deosebite.Daca nu este obligata sa ia initiativa, se supune tuturor fanteziilor sexuale. Placerea ei nu exclude sentimentul demnitatii, de aceea nu este bine ca partenerul sa i se adreseze in timpul posesiei, pentru a nu o scoate din starea de semi-transa in care se afla.In jurul ei roiesc barbati, ca mustele la miere. Dar Balanta este foarte snoaba si nu il va alege decat pe acela cu functie de conducere, mai in varsta ca ea, care o va admira si o va inconjura de lux si confort.
Iubeste viata de celibat si cu greu se va desprinde de ea. Respinge ideea unei casatorii care sa o transforme din femeia eleganta si rafinata in gospodina. Odata maritata, devine mana dreapta a sotului.Inteligenta, rafinata si diplomata, Femeia Balanta este o partenera redutabila pe toate planurile.
Viata sexualã a femeii balantã:
Cuvantul cheie: dramatism. Cand isi face aparitia intr-o camasa de noapte transparenta va avea grija ca lumina sa cada din spate. Ea tinde spre efect pentru ca savureaza reactia iubitului. Dupa idila vrea sa auda placerile traite de el. Savureaza orice fel de preambul, chiar si numai in cuvinte. Barbatul poate recita poezii de dragoste, dar sa o faca intr-un mod convingator. Seducerea este o arta nu un atac. Ea este sigura de sex-appeal-ul ei si prin aceasta il accentueaza si devine si mai provocatoare. Ii plac oglinzile pe tavan si efectele speciale de lumina. Succes se poate avea si prin masajul lasciv al intregului corp. Ele au un control pronuntat asupra muschilor vaginali. Ei pot sa se contracteze si sa prinda organul barbatului ca intr-o capcana, capcana lui Venus. Este atat de indemanateca incat il poate aduce la orgasm pe barbat fara a mai misca nici un alt muschi.
Daca iti petreci o noapte cu ea nu ai voie sa o trezesti sub nici un motiv. Scularea este acceptata doar pentru un pahar de sampanie sau pentru ai spune ce noapte minunata ai petrecut cu ea. Pentru reluare poate fi stimulata in baie. O avertizare: chiar si in pat, mainile departe de par, caci este supersensibila. Sa nu se procedeze animalic. Ea spune intotdeauna "da" daca sti sa te apropii de ea. Dar va sti sa spuna "nu" daca ai un comportament de urs. Chiar daca corpul ei cere excese sexuale, spiritul ei cere temporizare. Este foarte feminina. Din cauza naturii ei exhibitioniste este cea care va prefera bluze transparente si care nu va purta sutien. Va cauta sa arate cat mai mult. Isi daruieste cu placere frumusetea atunci cand stie ca este apreciata. Este indragostita de corpul ei, ceea ce poate duce la narcisism. Ii plac jocurile de dragoste bizare si va sti intotdeauna sa dubleze placerile. Va fi preferata de barbatii fetisisti. Are multa intelegere pentru cei care ii adora mainile si genunchii.
Barbatul Balanta:
Fiind o zodie de aer, se aseamana intrucatva cu nativii din Gemeni, mai ales ca este sub semnul unei constelatii duble. De aceea are o fire ezitanta, fapt ce ii marcheaza viata erotica. Are destul de multa forta sexuala, dar posibilitatile de a si-o dovedi se produc destul de rar. Totul porneste de la o incapacitate de a vedea in femeie o fiinta umana bine definita. Pentru el partenera, chiar si atunci cand este pe deplin constient de calitatile ei sufletesti, nu este decat un subiect sexual.Ca Balanta, tinde intotdeauna spre echilibru, dar aceasta tendinta nu este insotita si de suficienta fermitate. Astfel, oscileaza atat de mult intre diferite optiuni, incat cel mai adesea ramane suspendat intr-un echilibru instabil. Ba chiar, la unii dintre ei, cantarirea alternativelor dureaza atat de mult incat li se intampla sa ramana blocati la rascruce, fara sa se poata decide asupra drumului de urmat. Aceasta manifestare poate trezi neincrederea femeilor.
Totusi Balanta se gandeste la nevoile ambilor parteneri. Nemultumirea sa in fata conflictului poate fi adesea perceputa ca o lipsa de interes, dar cel mai adesea nu este decat o dorinta profunda a Balantei de a face placere.Este inclinat catre stabilirea adevarului si a dreptatii, iar viata lui sexuala va fi un continuu proces de constiinta. In acelasi timp insa, este pe deplin convins de drepturile sale si este foarte mirat cand lucrurile nu merg de la sine. Are totusi frumoasa calitate de a nu fi egoist, asa ca nu crede neaparat ca femeia dorita i se si cuvine. Este doar mirat de eventualele insuccese, intrucat se stie frumos si fermecator, cu o fire de artist.Balantei ii place seductia si preludiul si adesea o convorbire lunga duce la actiuni incitante.
Daca toate acestea se intampla intr-un decor luxuriant, aveti grija! O Balanta leganata in bogatii este o placere a ochilor. In pat se dovedeste viguros si poate surprinde prin rezistenta, dar partenera se simte jenata de faptul ca nu e capabil de o daruire absoluta. Il atrag femeile delicate, care dau dovada de o mare caldura sufleteasca fata de el. Balanta iubeste ideea unui partener atractiv si bine dotat intrucat simt ca ele exact asta ofera amantului lor.Se casatoreste atunci cand ajunge la concluzia ca e celibatar de prea mult timp. Nu exista nici o garantie ca nu isi va insela sotia, desi o respecta, iar familia este pentru el "teritoriu sacru". Sansa lui este o femeie Scorpion, sau Sagetator, care intelege viata sexuala si iubeste asternutul in aceeasi maniera sportiva.Joaca erotica poate merge foarte departe cu Balantele intrucat imaginatia este avantata si actiunea nu are limite.
Viata sexualã a bãrbatului balantã:
Femeia trebuie sa preia comanda dar nu trebuie sa uite ca el trebuie consultat in toate. Este foarte grijuliu ca ea sa ajunga la orgasm. Reactioneaza daca i se mangaie testiculele. Nu trebuie sa ne pierdem rabdarea, grabit el se va inhiba. Cu cat femeia este mai temperamentala cu atat mai grijulie trebuie sa fie. El prefera preambulul prelungit, palpitant. Combinarea artei de a iubi cu linistea, garanteaza satisfacerea sa. Este un bun cunoscator al anatomiei femeii. Are o fantezie bogata si intuitii erotice perfecte. Are rezistenta, este incet dar constant. Savureaza draagostea numai atunci cand aceasta nu cade in banal si in obisnuit. Se pricepe la mangaieri. In timpul preambulului este rabdator. Actul sexual este pentru el eveniment. Stie ce simte o femeie cand i se mangaie trupul. Partenera sa ideala este femeia relaxata si rabdatoare. Daca totusi preambulul i se pare prea lung trebuie sa ia ea comanda, dar in mod discret. Nu este prea credincios pentru ca sentimentele sale sunt superficiale. Nu vede nimic rau in a avea relatii cu doua persoane deodata. Ii plac picturile corporale. Este erotic rafinat, ii plac variatiunile neobisnuite. Sunt foarte atragatori si de aceea multi dintre ei ajung gigolo sau homosexuali. Un barbat balanta poate fi bisexual. Caracteristica de baza este fantezia.
Zone erogene:
Spatele si fundul sunt zonele lor erogene. Pot fi astfel dezarmati in timpul dansului. Se excita foarte tare cand simt pe spate sfarcurile partenerei. Este cel mai sensibil la fund. Femeile balanta se recunosc dupa forma deosebit de rotunjita a acestei parti.
Asa începe...
Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complementam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie dicutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.
Cum se terminã...
Nu este greu de realiza. Ingrasarea, imbracatul neglijent, localuri zgomotoase, discutii neinteresante, duc la certuri. Ne plangem de cheltuieli extravagante, intarziem la intalnire, le deschidem scrisorile - toate acestea sunt pentru ei de neiertat. Schimbam rar lenjeria de pat, in timpul actului ne aratam fara chef si grabim partenerul. Balanta va fugi imediat.

SCORPION
Femeia Scorpion:
Are un apetit enorm pentru sex, fara a fi nesanatos. In ce priveste barbatii, gusturile ei sunt foarte variate, fara sa-si puna vreo problema legata de rasa, ori credinta. Sexul o fascineaza chiar si atunci cand este numai un subiect de discutie. Efectul: ajunge sa-si construiasca o adevarata religie a erotismului. Castitatea i se pare o ofensa, un sacrilegiu. Este foarte mandra de corpul ei, il ingrijeste cu meticulozitate si isi scoate formele in evidenta ori de cate ori are ocazia. Patul este micul ei paradis si ofera tot la fel de mult cat pretinde partenerului sa ofere. Este o artista a asternutului si face totul cu maxima naturalete. Este o adevarata devoratoare a partenereului. Cu toate ca latura sexuala a vietii ei este omniprezenta, iubeste viata alaturi de un barbat sub toate aspectele ei.
Marele ei ghinion este ca cu greu gaseste un barbat la care sa se opreasca, la fel cum un gurmand nu poate fi multumit cu acelasi fel de mancare. Cel putin insa, nu ii este infidela niciodata barbatului pe care il tine de brat. Partenerul ales are neaparat un fizic puternic, o inteligenta ascutita, si ii lasa o libertate de miscare pentru realizarea profesionala. Ascensiunea in plan profesional si viata pestrita cu care este obisnuita, sunt aspecte la care nu va renunta, iar acceptarea lor este un reper de importanta maxima in alegerea viitorului partener, ori sot.
Viata sexualã a femeii scorpion:
Te asteapta o noapte grea, imparte-ti bine puterile. Ar putea incepe sa-ti spuna lucruru obscene in ureche. Chiar si discutii despre sex o pot duce la orgasm. Ii plac paturile mari, in care poti sta in orice pozitie. Va face totul ca aceasta noapte sa devina de neuitat. Are un puternic spirit de cercetare si experimentare. Indiferent de experienta partenerului, ea ii va face o surpriza. Ea doreste ca si partenerul sa simta actul la fel ca si ea. Nici o zodie nu este mai erotica decat a scorpionului. Pentru ca este atat de pretentioasa, pentru desfasurare si terminare, are nevoie de un partener asemenea ei. N-o domolesti cu tehnica, la ea totul este instinct. Nu o va convinge nici o carte ca actul sexual este un exercitiu yoga. Mai bine ar merge cu un amant rau in pat decat cu o carte buna. Stie sa-i struneasca eul unui barbat. Daca este excitata, arata acest lucru. Ii plac jocurile de dragoste si poate domina chiar si un partener impulsiv. Stie ca actul sexual este mai putin important decat erotica. Chiar daca arata ca o doamna, in pat va fi alta si va savura totul.
Daca un barbat o intereseaza, il va seduce si nu va admite un nu! Controlul asupra terminarii este foarte important si ea va folodi toate metodele spre a mentine potenta barbatului. Nu este mofturoasa, vrea sa-si atinga scopul, este insa placerea ei in primul rand. Focul aprins in ea se stinge greu. Iar ea il va face sa dea si mai mult. Este nefericita daca crede ca barbatul nu-i face jocul. Doreste sa-l domine si de aceea va face chiar jocuri lesbiene cu el. Doreste un partener ascultator. Uneori devin lesbiene si vor indeplini functia barbateasca nu numai in privinta sexuala dar si in alte domenii ale vietii indiferent cum. Ea dicteaza partenerului dorintele ei sexuale si de obicei acestea intrec masura.
Barbatul Scorpion:
Este cel mai interesant semn de apa. Capacitatea lui sexuala este enorma, dar sexul nu reprezinta pentru el o obsesie. Femeia care sa ii starneasca interesul trebuie sa fie alcatuita din calificative numai la superlativ: cea mai frumoasa, din familia cea mai aleasa, cu functie de conducere, cu salariul cel mai mare, cea mai rafinata bucatareasa, cea mai intelegatoare, tandra, iubita, etc. Nu este intotdeauna sigur pe el si, de aceea, simte nevoia sa-si dovedeasca abilitatile cat mai des. Are convingerea ca femeia este slaba prin insasi natura ei si incapabila sa domine. De aceea, deseori, se manifesta inabil fata de ea. Pe el il intereseaza femeia, si nu sexul, cum face Balanta. O studiaza cu mare atentie pe cea pe care vrea sa o seduca, cautandu-i punctele slabe, ca unui inamic. Conform acestei viziuni, succesele lui nu reprezinta un triumf, ci o experienta.
Este un actor neintrecut, ceea ce le face pe femei foarte vulnerabile. Utilizeaza o gama larga de sentimente "la pachet" pe care le manipuleaza cu reaceala si judecata. Rareori participa cu sufletul, si nu prea i se intampla sa stabileasca relatii profunde. Casatoria nu este un "must" pentru el, nefiind exclus un celibatat permanent. Ca Scorpion casatorit, nu i se poate cere nimic altceva in afara sexului si a portofelului. Casatoria lui va fi un lung sir de adultere pe care le va abandona la mijlocul vietii. Ii vor scadea pretentiile, va deveni mai impaciuitor si va cauta o oarecare stabilitate.
Viata sexualã a bãrbatului scorpion:
E vicios si sexy. Femeia se poate astepta in pat sa primeasca mai mult decat se credea sau dorea. Cunoaste bine anatomia femeii si are o fantezie nelimitata. Nu-i place pudoarea si nu cunoaste granite. Fiecare imprejurare va fi o culme. Nu are rafinament tehnic, doreste doar sa-si stisfaca vanitatea. Inainte de a se dezbraca complet, deja incepe. Dorinta aceasta este atat de mare incat femeia incepe sa geama inainte ca el sa inceapa. Sarutarile lui nu sunt fine, au o tandrete aspra, masculina. Uvertura nu cunoaste pudoare. poti sa te astepti la semne si vanatai. el trebuie sa domine femeia complet. Daca ea rezista la dureri inseamna ca el domina. ii plce sa stie ca femeia iubeste sa fie atacata sexual si violata fizic, iubeste mult cand ea a iesit din baie si se lipeste de el. O preseaza de perete si o satisface in picioare. in dormitor va continua caci pentru el este continuitate si partenera sa va trai cateva minuni. Se termina greu caci potentei sale nu-i sunt puse granite. Nu-i plac prezervativele. Nici nu se pune problema unui coitus interruptus.
Posibilitatea unei sarcini il excita. Nu-i plac lectiile despre arta de a iubi. sa pui intrebari in acest domeniu inseamna a fi un nestiutor. Actul sexual este un lucru serios. El iubeste practicile sexuale extravagante. Experimenteaza totul pentru ca aventura sa-l faca de neuitat. Il atrag noutatile, brutalitatea sa latenta poate devenii neplacuta. Are inclinatii spre paranoid. Daca se simte refuzat incepe sa-si puna tot felul de intrebari. Devine si sadic deoarece ii place sa provoace dureri. Ca "loc de munca" ii plac mesele de lemn sau podelele pe care le prefera pernelor moi. Ii place sa duca femeia la mai multe orgasme. Nimic nu-i place mai mult decat a combina placerea cu durerea.
Zone erogene:
Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i osor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.
Asa începe...
Pentru o relatie cu scorpionul exista reguli definitive. Trebuie sa-l iei in serios. Doreste complimente si atentie. Este foarte mandru. Indiferent ce spune sa nu-l cotrazici prea mult. Asta nu inseamna sa fi "lingau". El are o intuitie formidabila, care da in ocultism, asa ca foarte usor simte adevarul. Cu toate ca nu-l poti insela asculta cu placere complimentele. Niciodata sa nu fi zgarcit cu ele in fata unei femei scorpion. Cu toate ca toaletele ei sunt putin extravagante, despre cum arata nu se comenteaza. Daca scorpionul face glume, sa se rada, altfel s-ar simti jignit. Peste greselile sale trebuie trecut cu mare diplomatie. nu va sfatuim sa mergeti in excursii, la teatru sau la un party-jour, caci scorpionul isi iubeste cei patru pereti ai sai, un program bun la el acasa. Trebuie sa-i ceri sfaturi fara a face propuneri. Poti sa-l pastrezi pornind de la ideea ca stie totul ceva mai bine decat tine. Trebuie sa fi tandru cu el, are nevoie de multa dragoste si ti-o va da si el. Doreste sa fie tratat cu multa atentie, daca nu i-o acorzi devine artagos si gelos. Accepta planurile lui deoarece nu-i pace sa fie contrazis. Eventual accepta cu mici schimbari. Cine iese cu o femeie scorpion nu are voie sa fie zgarcit. Cea mai buna sampanie ar fi doar o mica atentie pentru ea. Le place umorul. Cine vrea sa cucereasca un scorpion, sa se imbrace exagerat, lucruri mulate pe corp, un parfum bun. Nu este buna modestia si timiditatea. Cadouri: amulete mexicane sau africane. Ii place sa se impodobeasca. Ea iubeste ceva in rosu. El, saluri aparte si curele tipatoare. Topazul este piatra pretioasa care le aduce noroc si ar fi bine sa tina cont de aceste lucruri. Ca sa-i aduci intr-o stare romantica ar fi bine sa ai flori, muzica si mirosuri imbatatoare. Dar in fond nu asta este important caci el fae dragoste si pe ciment, si intr-un garaj care miroase a benzina.
Sfârsitul relatiei...
Poate fi periculoasa deoarece este furios si daca il pui in fata faptului implinit te poti astepta de la el la orice. Mai bine procedezi altfel. Nu-i dai dovezi de dragoste, nu-l saruti, nu-l imbratisezi. interesele tale sunt mai presus de ale lui. Te plangi ca nu este atent cu tine. Esti posomarat si jignit. Arati ce mult a gresit scorpionul, conduci o discutie chiar daca spui numai prosti, in pat nu-l lasi sa domine si nu-l lauzi. Barbatul care vrea sa scape de o femeie scorpion devine neglijent, lasa peste tot scrumul, hainele, ziarele. sa-i neglijezi casa este tot ce poate fi mai grav. il faci geos apoi iti bati joc de el. Daca cere explicatii ii spui povesti. Nu va mai ramane nici atat cat un hot de buzunare. Poti sa sfarsest repede cu el, dar s-ar putea pe o targa. Sa nu te increzi in el.

SAGETATOR
Femeia Sagetator:
Este una dintre femeile care savureaza mai mult decat orice frumusetea propriului corp si senzatiile proprii. Inainte de toate se considera o fiinta care face si primeste dragoste. Are tendinta de a fi infidela, dar fara a fi perversa: cand tradeaza, o face cu maxima discretie. Afectiunea fata de prieteni poate merge la ea pana la punctul culminant, adica in pat. In acest ambient se simte ca acasa si este intotdeauna inventiva, savurand totul cu o tandrete extrema. Pentru ea, sexul are adanci radacini emotionale. Partenerul ales se va simti totdeauna foarte fericit fiindca pasiunea din relatie este completata de o mare pricepere si atentie. Cand talentul ei erotic se combina cu o frumusete pe masura, poate intruchipa idealul feminitatii agresive. Atunci este o adevarata reprezentata a Afroditei.
Daca Fecioara este frecvent monogama, Femeia-Sagetator are tendinte poligame, avand obiceiul de a-si termina pretentiile in pat. Totusi, nu poate fi considerata etalon al frivolitatii, caci one-night-stand-urile sunt foarte bine mascate, incat partenerul oficial are sentimentul ca traieste alaturi de fidelitatea intruchipata. Poate fi si fidela, dar pentru asta sotul trebuie sa aiba o mare capacitate sexuala pentru a putea raspunde solicitarilor ei. La ea, adulterul nu este o necesitate, ci o licenta poetica. Data fiind natura ei, se poate casatori totusi la o varsta frageda, pentru ca are o idee clara asupra a ceea ce vrea de la mariaj si, implicit, de la viitorul sot. Daca mariajul se dovedeste a nu fi viabil, nu va ezita sa-l rupa si sa caute intelegere in alta parte.
Viata sexualã a femeii sãgetãtor:
Locul desfasurarii pentru actul sexual este natura libera. Nu poate fi nimic mai frumos pentru ea decat a face dragoste in cort, in rulota sau la strand. Probabil de aceea gasim atatea femei sagetator la nudism. Savureaza actul sexual dar nu-i plac uverturile lungi. Interesul principal la ea este terminarea. Nu are nimic impotriva unei excitatii uverturice dar vrea sa inceapa reprezentatia principala cat mai repede. Poate ajunge la orgasm de mai multe ori, dar superficial. Unii barbati o gasesc fara tact in pat si este adearat ca uneori pot deveni foarte dure cu amantii. daca nu primeste ceea ce vrea se satisface singura. Ii place sa-si ia partenerul peste picior pana cand acesta isi pierde stapanirea de sine. Nu-i pasa daca barbatul termina inaintea ei. Gaseste mijloace si drumuri de a se satisface. Ii place mult acel "dupa-aceea" cand sta alaturi de el cu o tigara sau cu o bautura si discuta despre fericirea avuta mai inainte.
Sexul este frumos dar ei nu-i plac amantii care se manifesta ca si cand s-ar schimba tot universul. Problema sa de vaza consta in aceea ca nu se poate dedica unui singur amant. Fara prea multa alegere zboara de la unu la altul. Nu opune prea multa rezistenta dar nici nu gaseste prea multa multumire. Nu-i plac experimentele, vibratoarele sau alte jocuri asemanatoare. Nu este o cunoscatoare a eroticii, prefera formele verticale. Variatiunile o scarbesc. Poate avea relatii si cu femei si atunci preia rolul masculin cand poate devenii cruda si sadica. O va interesa numai stisfacerea sa
Barbatul Sagetator:
Dintre cele trei semne de foc, sagetatorul, fiind asezat sub influenta lui Mercur, cel mai istet zeu al Olimpului, are o minte foarte organizata si creatoare. Inteligenta lui este analitica si acest lucru se simte si in viata sexuala. Ca si Leul si Berbecul, dovedeste un puternic entuziasm pentru toate manifestarile simturilor. Iubeste femeia atat in sensul concret, cat si in sensul ideal. Este un amant amuzant, de-a dreptul fermecator, dar un sot mai putin inspirat. Este sincer si pasionat, dar si foarte frivol. Nu accepta ca aventura sexuala sa preceada sentimentul iubirii. Efectiv, nu poate sa faca dragoste, daca nu simte ca e indragostit. Aceasta insa, nu este o problema, caci se aprinde foarte usor. Nu se supara daca femeia aleasa amana clipa in care sa i se daruie, ba chiar aceasta amanare ii accentueaza pasiunea. Preludiul ii place in aceeasi masura ca si actul sexual propriu- zis. Paradoxul vietii lui sufletesti rezida in capacitatea de a fi sincer cu mai multe femei in acelasi timp. Este un poligam din nastere.
Permanent indragostit, desi este foarte lucid, nu are notiunea timpului, nici a zilei de maine. Uneori, isi oboseste pur si simplu partenera, caci pe langa faptul ca este neobosit in pat, are mania programelor complicate. Este victima unei oscilatii intre viata de familie, la care nu vrea sa renunte si escapadele numeroase, care ii confirma masculinitatea. Odata casatorit, sotia trebuie sa se conformeze cu viziunea libertina a acestuia, potrivit careia aventurile extraconjugale sunt firesti.
Viata sexualã a bãrbatului sãgetãtor:
Nu poti fi la fata pe care o iubesti, o iubesti pe cea la care esti - aceasta pare a fi deviza lui. Este ca o albina care zboara din floare in floare si soarbe nectarul fiecareia. Impotriva acestui lucru nu se poate lupta. Este indragostit de un vis idealist. Trebuie sa urmeze acest drum oriunde ar fi. Sexul pentru el nu este o intamplare puternica. il savureaza dar nu are impresia ca se cutremura pamantul. Cine iubeste zonele cu multe cutremure? Mai bine se plimba printr-o gradina linistita, plina de flori, si culege floarea care-i place. Excitanta pentru el este vanatoarea, uvertura, dar in momentul in care a reusit sa ademeneasca femei in dormitor, ar putea ca acestea sa ramana dezamagite. Simbolul acestei zodii este sageata prinsa intr-un arc, dar sageata nu nimereeste intotdeauna tinta in primul tur. Placerea este scurta, se termina rapid iar femeia ramane. Sexul nu-l plictiseste niciodata, ii place sa faca dragoste si este primul care incearca o pozitie noua. La el cantitatea poate suplini calitatea. Are o minte agera si poate sa-si convinga partenera la orice, fiind mester in mesaje erotice. El foloseste acest talent prea des pentru a cuceri domentul erotic. Ii plac picioarele femeilor. O femeie care tine picior peste picior si-l balanseaza usor il inebuneste pe sagetator. Are inclinatii spre fetisism. Daca este criticat in aceasta va raspunde doar cu o gluma si nu se va ihiba. Daca este bisexual, ceea ce nu este rar, trece cu usurinta de la un sex la altul. Are multe si variate relatii. In privinta iubirii nu cunoaste morala. Pentru el asta inseamna viata si el vrea sa traiasca din plin.
Zone erogene:
Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima. La barbat parea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri de fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.
Asa începe...
Deoarece ii place sa vorbeasca este bine sa-l asculti si sa-i pui intrebarile necesare. Trebuie sa ai spirit treaz si sa fi mereu pe faza pentru ca el sa-si poata etala inteligenta si spiritualitatea. Are un adanc simt al umorului. Refuza sa se intretina cu oamenii care nu au ce sa-i spuna. Cei care iubesc cainii si caii vor avea ce discuta. Chiar si pisicile pot fi un subiect de discutie cu toate ca aceste animale nu stau pe primul loc, deoarece nu sunt animale doritoare de natura, de viata in aer liber. Ar fi bine ca prima intalnire sa fie in aer liber. Sagetatorul reactioneaza la lucruri neconventionale si indraznete. Un picnic, o calatorie, tenis, schi, excursii in munti. Dar trebuie sa se tina cont de rezistenta sagetatorului, sa poti tine pasul cu el. Va accepta cu placere o invitatie pentru o excursie in week-end. In privinta actului sexual este foarte deschis si liber... Ceva neobisnuit si plin de aventura. Iubeste miscarea combinata cu muzica. O petrecere sa fie facuta intr-un cerc restrans pentru a face impresie. Primeste cadouri: cele mai bune lucruri sportive, tot ceea ce poate fi folosit in aer liber sau ceva care sa-i corespunda sangelui tiganesc - geanta de voiaj. Nu uita ca eeste mereu pregatit pentru a fi un prieten. depinde de altii daca din aceasta realtie va iesi mai mult decat o prietenie.
Asa se terminã...
Cand pneurile s-au uzat nu trebuie sa cauti o cale de iesire. Sagetatorul va fi suprasatul si relatia se va termina fara probleme. Sfarsitul il poti urgenta fiind dictator, facand critici la imbracaminte, esti grabit, vezi totul in negru. Sagetatorul este un optimist care crede ca dupa fiecare colt se va ivi o noua ocazie. Il dezamageste faptul ca vrei sa-l deziluzionezi. De o femeie sagetator un barbat poate scapa devenind grav, preferand sa stea mai mult in casa, refuzand sa faca 50m pentru a vedea un film, cochetand cu alte femei si bagandu-si nasul in munca ei. Cine vrea sa scape de un sagetator organizeaza o petrecere mai mare si invita oameni imposibili. Critica planurile sale prea idealiste. Intr-o dimineata te vei trezi cu o scrisoare pe perna unde scrie ca de acum incolo esti tot atat de liber ca si el.

CAPRICORN
Femeia Capricorn:
Este victima unor intense emotii, care au efecte profunde asupra vietii sexuale. Este complet opusa Scorpioanei, simtind neaparat nevoia de a fi indragostita de partener. Viata ei sentimentala este atat de intensa, incat are nevoie de foarte multa dragoste, ceea ce o face sa para mai tot timpul ingrijoarata si incurcata.
Cand impulsurile erotice incep sa apara de la o varsta mai frageda, este pusa in situatia de a se casatori din vreme si de a avea familie, cand nici nu stie prea bine pe ce lume traieste, imaginandu-si ca prima iubire este si cea mai mare. Datorita firii sale dificile, amantul din barbat se separa de sot si, cu timpul, casnicia devine marcata de obsesia posesiei si de gelozie. De la un moment dat o retine alaturi de sot doar simtul responsabilitatii. Dar, daca intalneste un alt barbat, il va iubi la fel de arzator ca pe cel dinainte. Cand nu este casatorita, se daruieste doar pe jumatate, jurandu-si de fiecare data ca nu va mai gresi. Este o promisiune pe care o uita imediat ce intalneste un barbat atractiv si sensibil. Cu timpul, se va obisnui cu acest stil. Ca amanta merita toate complimentele, stiind sa completeze cu pricepere efortul sexual depus de partener. Stie din instinct ce are de facut si se comporta cu un aer profesional inca din adolescenta, fara sa aiba nevoie de lectii. Viata alaturi de ea nu este, de regula, o poveste cu final fericit. Dupa ce iubitul ii devine sot, incet-incet, emotia imbratisarilor se stinge, partenerul ii devine insuportabil si certurile se tin lant.
Sansa ei la fericire este un Barbat Taur sau un Barbat Fecioara, alaturi de care se poate realiza in plan profesional, si ulterior, viata sentimentala va fi mai liber exprimata.
Viata sexualã a femeii capricorn:
Se aprinde repede. Un gest oricat de mic, un compliment, o mangaiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de un preambul prelungit. In pat va prelua comanda. Are o mare rezistenta in daragostesi asteapta acelasi lucru de la partener. Variatile vaginale nu o intereseaza, este adepta traditionalismului. De ce sa se complice daca merge si simplu? Stapanind isi impune ritmul. Actul sexual devine salbatic, zgarie si striga. Ii place ca actul sa dureze mult, sa fie chiar reluat. Si pentru ca eeste calculata si in contactul sexual, dorintele ei de satisfactie se vor apropia mult de nimfomanie. Musca cu placere. Poate avea inclinatii spre sadism.Pare rece, dar aceasta este masca ei. Dupa ce isi scoate masca putem aveasurprize.
Barbatul Capricorn:
Este o zodie de pamant, asadar, despre el se poate spune ca este cu picioarele pe pamant, iar cu capul in nori. Suficient de echilibrat, isi duce viata in concordanta cu natura. La el, sexualitatea patrunde adanc in structura personalitatii. Sexul nu il intereseaza doar ca experiment fizic, propriu naturii omenesti. Nu se multumeste doar cu atat, ci se daruieste, mergand pana la uitarea de sine si asta fiindca are sentimentul responsabilitatii fata de partenera. Este un excelent amant si abordeaza cu profesionalism cele mai variate tehnici ale asternutului. Femeia care i se daruieste are sansa de a realiza alaturi de el o adevarata "Nirvana sexuala". Se pare ca splendoarea din asternut este o chestiune prioritara pentru acesta, din moment ce acest semn al Pamantului nu are nevoie de nimic tipator sau luxos pentru a fi starnit.
De cele mai multe ori inainte de a fi amant sau sot, este un partener exceptional. Datorita calitatilor sale morale, femeile simt nevoia sa i se daruie. Ii atrag atentia acelea care nu se amesteca in viata lui privata , intelepte, ferme si cu rabdare de fier. Fata de femeile care nu ii starnesc interesul, poate crea impresia falsa a unei firi reci si distante.
Pentru el, viata sexuala, desi bogata si variata, nu este decat o componenta a Iubirii cu "I" mare. Avand nevoie de sustinere si mangaiere din partea unei sotii, se va casatori destul de tanar. Astfel isi va asigura o stabilitate erotica si emotionala, care ii va permite sa porneasca spre realizarea profesionala. Este un partener stabil, pasional si un iubit loial, asa ca daca aveti un Capricorn in preajma, sunteti asigurata pentru mult timp.
Viata sexualã a bãrbatului capricorn:
Sexul este tot ce poate oferi mai bun. el crede caun om poate intelege pasiunea cu adevarat numai daca intelege pasiuneafizica. Actul sexual este un act impulsiv, dar isi planifica si aceastaactivitate ca si intreaga viata. Prefera femeile care simt ce dorestesi care nu-l silesc sa faca primul pas sau sa se straduie prea mult. Femeiatrebuie sa cunoasca trucurile care il excita si sa-i faca multe surprize.Este mandru de potenta sa sexuala si de capacitatea de a satisface o femeiefara sa se consume prea mult. Dragostea trebuie sa se desfasoare intr-unloc comod, cu multe perne, lumina difuza, muzica discreta si o bauturamai speciala. Iubeste dansul si ii place sa-si legene partenera in ritmulmuzicii. Nu suporta sa fie dirijat, sa i se spuna ce si cum sa procedeze,caci se mandreste cu capacitatea sa de a satisface partenera. In tinereteeste complexat in comportamentul sau fata de fete si de aceea prezintatendinta spre masturbare, tehnica de care nu scapa nici mai tarziu. Prezintainclinatie si spre perversitate. Cand se loveste de opozitie foloseste forta.
Zone erogene:
Barbatul capricorn se excita usor cand partenera il mangaie cu sanii. Femeia capricorn prefera mangaieri usoare pe burtasi sarutari in zona genunchilor. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spate Prezinta de asemenea mare sensibilitate in zona de sub brat.
Asa începe...
Capricornul este muncitor si ambitios. Il intalnimde aceea la cursuri de specializare si la biblioteci. Este inteligent sistie sa recunoasca sinceritatea chiaar si in cazul complimentelor. Nu suportascrisorile prea incarcate si declartiile prea entuziaste. Capricornul seintereseaza de teatru si arta, se simte atras de oameni spirituali. Putemdiscuta cu el despre carti, pictura, politica daca suntem bine pregatiti.Sa nu prezentam o conceptie sau o parere pe care nu o avem cu adevarat.Pe de alta parte capricornului ii place rolul de profesor. In societateva participa mai ales ca spectator si nu se numara printre oamenii asa-zisisimpatici.
Va participa numai la discutii serioase caci este la curentcu evenimentele zilei si asteapta de la partener acelasi lucru. Cunoastevaloarea banului si colectioneaza cu placere lucruri de valoare. Femeiacapricorn se bucura daca primeste un briliant, dar se va bucura si maimult pentru un obiect antic a carui valoare creste cu timpul. Barbatulcapricorn se va bucura de o carte rara sau de un tablou interesant al caruiautor se bucura de succes. Atentie, tim foarte mult la familia lor (parintisau frati). Mananca cu placere si mai ales in mediu bun. Nu suporta lucrurileieftine sau chiciurile. pentru ei totul trebuie sa fie de buna calitatesau cel putin asa sa arate.
Asa se terminã...
Atunci cand capricornul este satul, dispare pur sisimplu. Fara brutalitati. Pentru a-l aduce in aceasta stare nu este greu.Ne amuzam de faptul ca este greoi si-i reprosam ca este politicos. Ei nusuporta sa fie tinta ironiei, desi au simtul ironiei nu suporta sa fieinfreptat impotriva lor. Nu suporta de asemenea sa li se faca o festa.Critica nu o suporta deloc. Cheltuim bani pentru lucruri fara valoare.Jucam rolul gelosului, caci capricornul nu suporta sa fie dominat. Provocamdezordine in orarul sau zilnic si dam dovada de indisciplina. Capricornultraieste dupa un program si are nevoie de o viata calculata. Il inconjuram cu multa veselie, glume, spirit: il va face nenorocit daca mai ales si bea mult.

VARSATOR
Femeia Varsator:
Femeia Varsator nu are trasaturi sexuale foarte pregnante. Nu este nici pasionala, nici frigida. Sufera cu greu defectele altora, deseori face reprosuri, dar are meritul de a nu face parada de sex, nici chiar in cazul in care este foarte frumoasa. Deviza ei este: "Moderatia inseamna curatenie si sanatate". Va face totul pentru a intalni barbatul care merita daruirea si dragostea ei. Nu se va plange daca aparitia lui intarzie. Nu-i plac lucrurile dubioase. Pentru ea actul sexual trebuie sa se petreaca neaparat in camera, in pat, numai noaptea, fapt pentru care se dezbraca, se spala, se parfumeaza cu discretie si vine sa faca dragoste cu partenerul, fara sa fie jenata ca el se plictiseste citind ziarul. El va ajunge repede sa o considere o amanta ferma, dar lipsita de imaginatie. Ii lipseste spontaneitatea si nu este intreprinzatoare, deoarece pentru ea viata sexuala nu are valoare. Se bizuie doar pe multumirea de a sti ca i-a facut placere barbatului, fara a banui o clipa ca acesta s-ar putea sa doreasca ceva mai mult. Reactiile sunt mai degraba de mama decat de amanta si nu este deloc sigura de orgasm. Dupa ce a facut dragoste adoarme intotdeuna repede, satisfacuta.
In concluzie nu se poate spune despre ea ca nu are viata sexuala, ci doar ca aceasta este strict limitata. Pentru ea totul e clar, lucrurile se impart in doua categorii: lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. Adulterul este primul pe lista interdictiilor. Ca sotie, este obedienta, nu iese din cuvantul sotului, are mai multi copii, si face compromisuri pentru a pastra un camin linistit.
Viata sexualã a femeii vãrsãtor:
Instinctul animalic nu este pe primul loc, ea idealizeazã dragostea si aceasta trebuie sã cuprindã multã gingãsie. Dragostea este pentru ea ca muzica lui Mozart nu a Rolling Stones-ilor. Nu trebuie sã-i cerem în pat uitare completã. Dar o datã trezitã, este în stare de orice, creatoare si plinã de fantezie. Îsi copleseste partenerul cu gingãsii si atentii. Ea doreste sã iubeasca atât sufletul cât si trupul bãrbatului. Are slãbiciune pentru bãrbatii mai în vârstã.
Barbatul Varsator:
Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta. Acest fenomen este provocat de structura lui psihica permanent oscilanta intre respectul si dispretul fata de sex. Depinde foarte mult de impulsul sexual al partenerei. Daca aceasta este o femeie priceputa, poate fi, totusi, un amant acceptabil, pentru ca, daca se concentreaza, poate sa-si dirijeze energiile catre dorinta sexuala.
In general vede femeia ca pe un obiect de joaca. Nu este agresiv, si nu se leaga decat de femeile care sunt libere. Avand o psihologie mai labila, specifica semnelor de aer, priveste sexul ca pe un pacat al tineretii. Cu timpul, pacatul sexual devine obisnuinta, facandu-l de forma. Nu e de mirare ca femeile il cam ocolesc. Acest lucru il intristeaza, pentru ca le trateaza intotdeauna cu gentilete si respect, fiind cel mai dispus de a fi un sot ideal care stie sa-i creeze sotiei confortul material.
Ii place sa faca dragoste des, dar nu e in stare sa provoace femeia. Datorita acestor neimpliniri, are tendinta de a-si reprima afectiunea. Sufleteste, este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului. Deseori maltratat, neinteles si sedus de femeia iubita, isi cauta consolarea oriunde. Este cazul sa se fereasca de voracitatea Leoaicei, in fata ei nu are nici o sansa. Ea poate da senzatia falsa a gloriei sexuale in timp ce, de fapt, nu face decat sa-si experimenteze propria capacitate de seductie. Va gasi o partenera in Femeia Balanta, care il va rasplati pentru devotamentul lui, pe care o va iubi si ii va purta de grija. Alaturi de ea, sau de Femeia Gemeni va avea o casnicie fericita.
Viata sexualã a bãrbatului vãrsãtor:
Femeia îl intereseazã ca om si nu ca obiect sexual. Ca spirit si ca suflet. Se apropie încet si plin de tact, savureazã uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bãnui în el pe adevãratul artist în ale dragostei dacã n-ar lungi prea mult preliminariile. Trebuie stimulat din când în când si atunci se dovedeste plin de fantezie si cu mare rezistentã. Femeia care stie ce vrea, poate sã facã ce vrea cu el, dar numai cu tact si în mod seducãtor. Patul este pentru el un mod de joacã si va încerca cu plãcere toate pozitiile. Vãrsãtorul este cel mai tolerant si liberal dintre toate semnele zodiacului, si deci nimic nu i se va pãrea iesit din comun. Pentru cã îi plac experientele este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantã decât actul sexual. Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversiuni si sadism.
Zone erogene:
Pãrtile cele mai sensibile sunt fesele si partea superioarã a piciorului. Cei nãscuti sub acest semn preferã atingerile delicate, brutalitatea îi sperie.
Asa începe...
Nu este greu sã întâlnesti un vãrsãtor. Îl întâlnesti la petreceri, la cursuri de specializare, la teatru, la concerte. Vãrsãtorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcã foarte usor prin magnetismul personalitatii lor, prin faptul cã devin parteneri de discutii fascinanti. El vorbeste despre idei dar si despre evenimente. Cel care nu citeste mult si nu are aptitudini pentru discutie nu se potriveste cu vãrsãtorul. Interesul îl putem suscita prin adevãr si încredrere. Prima întâlnire trebuie sã fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile vãrsãtorilor sunt pline de umor. Îl pasioneazã tot ce este iesit din comun. Îi place sã dãruiascã dar sã si primeascã.Cel care primeste un cadou de la un vãsãtor trebuie sã-l primeascã cu bucurie, chiar dacã darul este ciudat. Femeia vãrsãtor iubeste mult bijuteriile ostentative si parfumurile rare si scumpe. Veti fi observat pânã în cele mai mici amãnunte. Acesta este un semn bun pentru cã îsi analizeazã numai prietenii.
Sfârsitul relatiei...
Nu putem pretinde de la vãrsãtor sã reactioneze ca un om obisnuit, pentru cã motivele sunt adânc închise în misterul caracterului sãu si nu-i place sã fie controlat în ceea ce considerã el mai intim. Dacã vreti sã scãpati de vãrsãtor, fiti siguri cã intuitia lui l-a avertizat deja. În caz cotrar puteti deveni pisãlogi, lamentându-vã pentru orice fleac, pãstrând secrete, declarându-vã de acord cu tot ceea ce este formal. Astfel scapãti de vãrsãtor si el va avea grijã sã nu lase nimic în urmã.

PESTI
Femeia Pesti:
Dintre toate femeile, despre ea se poate spune ca nu are o viata sexuala in sensul deplin al cuvantului. Este o romantica si prefera imaginarul. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal. In general, prea putin inclina catre sex si este fericita sa gaseasca barbati fara prea mari pretentii sexuale, chiar complexati. Atunci totul merge ca-n vis. Prefera sa fie mai degraba admirata decat posedata. I se poate insa intampla sa se trezeasca in ipostaza de amanta, neaparat in slujba unui barbat cu spirit ratacitor, a unui geniu romantic. Atunci poate fi o experienta pozitiva pentru partener, caci are talentul de a stimula barbatii insetati de ideal. La nici o femeie a zodiacului diferenta dintre placerea primita si cea daruita nu este atat de mare. Nu se poate niciodata debarasa de dorinta de a proteja, iar feminitatea si-o priveste ca pe o forma de protectie a partenereului.
O atrag barbatii care sunt capabili sa iubeasca pana la uitarea de sine, care sa-l intruchipeze pe Fat-Frumos din copilarie. Drumul spre casatorie si-l va alege destul de repede, fara sa se gandeasca prea mult si astfel este predispusa la o casnicie nefericita. Dar, prin rabdarea si farmecul cu care e inzestrata, ea este poate singura femeie care poate transforma un esec intr-o glorie. In destinul ei, barbatii se perinda unul dupa altul. Ii iubeste pe toti cu duiosie, in final consolandu-se, ramanand inchisa si inaccesibila.
Viata sexualã a femeii peste:
Are un talent dramatic natural, si putem fi siguri cã se va purta întotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite si va sti sã creeze o atmosferã plãcutã. Este prematur dezvoltatã sexual, iar dorinta ei de a plãcea nu o va lãsa sã spunã NU. Este necomplexatã si îi plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se încãlzi: un film porno sau o carte sexy. Îi place sã-si aranjeze cadrul ca pe o scenã: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei. Libidul este deosebit de puternic în timpul ciclului mestrual. Atunci apeleazã la autosugestie. Este maestrã în folosirea limbii. Cade foarte usor pradã unor relatii de gen stãpân-sclavã. Se va supune la orice îi cere amantul. Au tendintã în fetisism, în îmbrãcãminte si bijuterii. Va purta cu plãcere cercei lungi care sã-i mângâie gâtul, brãtãri largi care sã-i alunece pe brate. O excitã chiar si îmbrãcãmintea. Ciorapii de nylon, mãnusile sau sutienele foarte decoltate, îmbrãcãmintea de piele. Participã la tot ceea ce altora li s-ar pãrea anormal. Dacã bãrbatul o doreste, poate sã preia rolul de conducãtor, chiar dacã ea însãsi nu va resimti nici o plãcere.
Barbatul Pesti:
El reprezinta semnul de apa prin excelenta. Este o fire de poet si poate fi un artist exceptional. Datorita structurii sale psihice foarte originale, in societate este irezistibil si viata lui sexuala este foarte bogata. Ofera partenerei experiente de neuitat, comparabile cu un poem, pe care il construieste cu un dezvoltat simt al mestesugului. Pentru el, viata sexuala trebuie sa fie neaparat frumoasa, chiar spectaculoasa. Femeile il iubesc pentru ca stie sa le vorbeasca in pat si stie sa ofere saruturi care creaza o stare de excitatie absoluta. Da dovada insa de virilitate numai daca partenera ii creaza senzatia subjugarii.
Pentru el, viata erotica trebuie sa existe doar pentru ca poate fi frumos exprimata in vorbe. Are numeroase amante, dar ii place mult singuratatea. Femeile il intereseaza doar prin exteriorul lor, caci el le considera niste opere de arta. De aceea, dupa ce magia vorbelor si mangaierilor sale vor sfarsi, acestea il vor parasi, pornind in cautarea unui partener mai putin aiurit. Nu il va deranja catusi de putin faptul ca va ramane singur, pentru ca la el sentimental dezamagirii are o puternica semnificatie poetica. Femeia care sa ii trezeasca un interes, altul decat cel sexual, trebuie sa fie frumoasa spiritual, sa imparta aceeasi viziune artistica asupra vietii si asupra dragostei, dar sa fie mai activa decat el. Astfel, stimulat, va duce la bun sfarsit planurile proprii. Barbatului Pesti ii place viata de familie si nu va fi tentat de relatii extraconjugale.
Viata sexualã a bãrbatului peste:
Preia comanda si devine nervos daca nu simte o reactie rapida. Nu supota contrazicerea dorintelor sale si se simte jignit daca simte o ezitare. Daca doreste o femeie vrea sa o aiba imediat. Inclina spre intalniri secrete si afaceri tainice deseoricu femei casatorite.Cum nu respecta nici un fel de prejudecata morala sau legala,prefera o partenera cu experienta care isi doreste un sex. Ii place sa fie dezbracat incet si sa fie admirat, ii place actul sexual in pozitie sezand ca sa poata urmari fata partenerei. Stapaneste bine arta preambulului. Barbatul peste este animat de dorinta de a-si transpune in practica toate fanteziile sexuale mai ales la sotia sa foarte dominatoare si care il supune la incercari nerezonabile. Sadicele si masochistele vor gasi in el un partener ideal pentru ca el se declara de acord cu tot cea ce i se cere. Daca partenera ii va cere sa se travesteasca in femeie, il pedepseste sau il jigneste, nu va intilni nici o opozitie. Fanteziile sale erotice il pot duce dincolo de comun. Barbatul peste va fi un posedat sexual necomplexat si desavarsit. Poate cadea sub influenta tuturor lucrurilor care ii confera cea mai mica placere sau ii stimuleaza macanismul durere-placere.
Zone erogene:
La pesti sunt piciorele. Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele. Femeia peste isi poate satisface partenerul cu piciorele: ii freaca de pilda penisul intre labele picioarelor. Barbatii pesti se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei. Foloseste cuprecadere degetul mare de la picior ca instrument de mangaiere.
Asa începe...
Cei nascuti sub semnul pestelui ii poti recunoaste dupa faptul ca vor fi intotdeuna in centrul atentiei, innconjurati de admiratori. Comportarea lui sarmanta si flexibila, firea lor buna atrag intotdeauna oamenii.Daca nu sunt admirati se retrag suparati intr-un colt. Ca tema de discutie se ofera teatrul, cinematograful, programul TV, toate ii intereseaza pe pesti, pentru ca toti, imdiferent de meseria pe care o exercita, ar fi vrut sa fie actori, scriitori sau balerini. Si discutiile pe teme supranaturale îi intereseazã. Cel mai mult cred în reîncarnare, sau vorbesc despre aceastã temã. Începutul o datã fãcut, cuvântul trebui cedat lor, putem linistiti sã ne manifestãm ignoranta cãci el explicã cu plãcere si atunci se simte în elementul lui. Prima întâlnire ? Se propune într-un local în care se danseazã. Cãci cei nãscuti în aceastã zodie danseazã cu plãcere, sau se propune o sedintã de spiritism. Indiferent de ce vom întreprinde, sã nu uitã sã le facem când si când un comliment. Are nevoie stringentã de confirmare.
Cu alcoolul trebuie sà fim precauti. Pestii nu îl suportã bine desi simt nevoia de lichide de la apã la ceai, dar alcoolul e periculos pentru ei. Pestii dau cel mai mare procent de alcoolici. Au de asemenea tendinta de hrànire gresitã si le facem un mare serviciu dãcã îi pãzim si din acest punct de vedere. Au o sãnãtate fragilã, de aceea trebuie sã îi ajutãm. În ce priveste cadourile, femeile peste sunt sensibile la culorile mãrii: verde deschis, acvamarin, albastru fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le place în mod deosebit.Bãrbatul peste preferã o biografie bunã, o carte de stiinte oculte, un volum de poezie sau chiar Shakespeare. O recomandare pentru cuibul dragostei: pestii sunt impresionati de baie, dar sã fie caldã.
Asa se terminã...
Când a sosit timpul sã punem capãt relatiei ne dãm seama cã nu este asa de simplu, cãci pestii sunt hipersensibili si usor vulnerabili. Iatã câteva indicatii: neglijãm partenerul peste în societate, îl întrerupem când vorbeste sau îl ironizãm, argumentãm, stim totul mai bine ca el si nu îi dãm ocazia sã-si exprime ideile. suntem zgârciti cu laudele si sugerãm cã ar putea face lucruri mai bune. De ce de exemplu nu-si vopseste pãrul? Schimbãm toate cadourile primite de le el si devenim zgârciti. Îi criticãm pentru cele mai mici greseli si devalorizãm toate conceptiile de modã veche. În curând vom avea lângã noi un partener supãrãcios si trist care adus în acestã stare va încerca repede sã-si gãseascã alinarea în altã parte.

BERBEC
Femeia Berbec:
Este, in primul rand, o actrita, care "joaca" realitatea ca pe un rol. Pentru ceilalti pare o fiinta cu viata foarte bogata in emotii.
Marea ei calitate este refuzul disimularii, preferand ceea ce se exprima cat mai direct. Si intrucat stie sa spuna exact ceea ce simte, este de- a dreptul irezistibila. Are insa tendinta de a oscila intre stralucire si lamentatie, dupa cum e dispusa, deoarece este foarte dependenta de evenimente.
Daca se intampla sa faca un mariaj nefericit, risc care exista fiindca realizeaza casatorii fie din interes material, fie bazate pe o puternica atractie sexuala initiala, devine periculoasa, dar va juca rolul unei suferinde linistite. Din aceasta cauza, partenerul trebuie sa stie ca e necesar sa fie lasata sa traiasca cu ea insasi, pentru a nu i se trezi, din cauza constrangerii, dorinta de evadare.
In ce priveste patul, este aceeasi buna actrita. Tocmai pentru ca joaca teatru, va provoca mari dezamagiri celor cu adevarat inflacarati. Va cauta sa compenseze inabilitatile ei sexuale prin crearea unui decor care i se va parea ei adecvat pentru dragoste, crezand ca asta ii foloseste. Nu ii plac mangaierile tandre, ci prefera un partener puternic si ferm.
Face o pasiune din a testa viitorii si chiar actualii iubiti, intinzandu- le mici capcane si se felicita de alegerea iubitului atunci cand acesta ii ghiceste planurile. Este atrasa de probleme culturale si prefera intotdeauna apropierea prieteneasca contactului sexual.
Toata viata nu va sti unde se sfarseste actrita si unde incepe femeia din ea. Va fi atrasa de frumosul artistic si de barbatii sensibili, care vor reprezenta singura ei sansa.
Viata sexualã a femeii berbec:
Nu lasã bãrbatul prea mult în întuneric asupra intentiilor sale si exact aceste intentii sunt minunate în întuneric. Fanteziile ei secrete, sexuale, lucesc atunci ca niste flori, pentru cã este pãtimasã, senzualã si femininã. Dacã se dãruieste o face mai mult pentru plãcerea ei, decât pentru aceea a bãrbatului. Actul sexual poate avea loc pentru ea în orice loc. Poate fi scaunul din spatele masinii sau o canapea dintr-un birou. Dacã a apucat-o nu se mai poate astepta nici o schimbare de la aceastã femeie. Nu stie nimic în afarã de ceea ce vrea si cum se poate obtine ceea ce vrea. Dacã si-a pus ochii pe cineva acela este luat fãrã pardon. Ea trebuie tratatã cu duritate, agresivitate si trebuie stopatã. Nu-i permis totusi sã te lasi aruncat de colo-colo.
Dacã ai ajuns la cârmã e bine sã nu mai tii cont de nimic si sã tragi tare înainte. Ea are nevoie de un partener care sã o satisfacã. Dacã nu-si gãseste o satisfactie sexualã în casã gãseste alte cãi. Sotul sau prietenul care vrea sã trãiascã o viatã comodã o va vedea tot mai rar. Posibilitãtile ei de a-si gãsi satisfactia sexualã sunt atât de mari încât nu-si va pierde timpul cu un amant lenes. Este foarte activã, preia imediat conducerea în jocul dragostei. Locul ei este sus, bãrbatul trebuie sã stea sub ea si ea impune ritm miscãrilor. Vrea sã domine si impune calea spre orgasm. Cine nu se teme de cicatrici sã-i lase femeii mâna liberã dar este mai bine mai înainte sã-i aprecieze lungimea unghiilor. Prin faptul cã îi plac obiectele cu marginea ascutitã, poartã de obicei unghii lungi si ascutite. Si cui îi place ca spatele sã-i arate ca o hartã dupã...? Gelozia se naste la ea mai mult din mândrie. în nici un caz din posesivitate.
De obicei are aventuri scurte si intense. Este de fapt o fãpturã primitivã, încãpãtânatã, cu sexualitate animalicã, dar este totalmente nefericitã dacã în viata ei nu existã un bãrbat sau dacã s-a certat cu amantul nr.1. Cearta se iveste usor deoarece au un temperament furtunos si judecã pripit. Pe tatãl copiilor ei îl alege cu multã grijã. În acest scop renuntã la un sofer bine fãcut sau la un vânzãtor de legume pentru un inginer plicticos sau un avocat. Dacã este vorba de realitate nu este mofturoasã. Dacã simte nevoia se consumã complet pentru cã savureazã sexul din plin. Este interesatã de propria plãcere, de aceea acceptã orice tehnici care-i sporesc plãcerea. Zodia berbecului este dominatã de pasiune si nu este nimic la ce nu ar renunta în focul agitatiei sexuale. Tot ce este socant si interzis o excitã. Plictiseala intervine la apriga femeie berbec usor. Dominã cel mai mult viata sexualã. Aceasta o poate împinge pânã la un sadism activ si aceasta înseamnã cureaua si biciul ca simbol de subjugare al bãrbatului. Sub tabloul cunoscut al femeii cu cizme înalte, îmbrãcatã în piele si cu biciul în mânã se ascunde o femeie berbec. Obsesia sexului cel putin în fantezia ei obligã bãrbatul la orice.
Pentru a-si asigura satisfactia totalã vrea sã-l înjoseascã pe bãrbat în timp ce el rãmâne neatisfãcut. Îsi foloseste corpul ca momealã si dacã bãbatul reactioneazã trebuie sã ispãseascã. Aceastã relatie stãpân-sclav o ridicã în culme. Pentru a-si sublinia imaginea de femeie atrãgãtoare, se îmbracã extrem de excitant (pojartiere de dantelã, ciorapi sau sutien negru, scot în evidentã rotunjimea si sfârcurile sânilor). Garderoba ei intimã este perfect adaptatã si conceputã pentru a excita pe un bãrbat pânã la disperare. Dacã ar trãi cu un bãrbat el trebuie sã gãseascã mereu ceva nou si iesit din comun ca sã nu piardã cea mai interesantã tovarãsã de pat.
Barbatul Berbec:
Pentru el, ca zodie de foc, nu conteaza prada vanatorii ci placerea urmaririi. Si mai ales a mijloacelor folosite. Are o viziune originala asupra notiunii de seductie, pe care o considera un fel de crima. Si cum este o inteligenta atrasa de paradox si ingeniozitate, dupa el, o crima perfecta nu e cea al carei autor ramane necunoscut, ci doar aceea despre care nu se poate afla nici macar faptul ca a fost comisa.
Este un barbat insetat de mister, iar pentru el femeia este un teritoriu in care misterul este la el acasa. Il incita femeile sigure pe ele, relaxate, detasate si nu in ultimul rand, foarte frumoase. ?aneaza?in general in locurile care "tipa" de la o posta DISTRACTIE!!! Va fi intotdeauna gata de atac in discoteci, cluburi, la concerte, sau la petreceri private. O femeie care poarta portocaliu va avea din start mai multe sanse de a- i intra in gratii.
In relatiile cu partenera aleasa, ii face o placere deosebita sa inventeze intrigi inexistente, dar posibile si excitante. Cu toate ca e foarte viril, isi doreste mereu ca partenera sa il convinga si sa il ajute in ce priveste capacitatile sale sexuale. E o problema pe care o rezolva relativ usor intrucat el aduce intotdeauna cu sine o emotie de care sufletul feminin are o nevoie permanenta. Are un puternic simt al propriei valori si virilitati si ii place sa fie rasfatat de femei, avand o aplecare innascuta spre dezmat. E firesc sa fie asa, de vreme ce reuseste performanta de "a face dragoste" cu o femeie numai prin cuvinte.
Desi e o fire vulcanica, nu se leaga de femei in sensul agresiv. Sexul nu are nici o valoare in ochii lui daca nu este oferit ca un premiu meritat. Daca "domnita" flutura steagul alb prea devreme, isi pierde interesul. In schimb, nu iarta niciodata femeia care nu il apreciaza, si pana la urma, reuseste sa o umileasca. In ce priveste fidelitatea, e demn de admiratie, dar numai atunci cand crede ca a gasit femeia dorita. Totusi, in privinta aceasta e foarte ghinionist. Se casatoreste de tanar pentru ca nu ii plac situatiile provizorii si pentru ca are nevoie de o nevasta care sa il iubeasca constant si statornic.
Viata sexualã a bãrbatului berbec:
Cheia comportamentului sãu este impulsivitatea. Dacã se întâmpinã rezistentã, în fanteziile lui sexuale se încãpãtâneazã. Reactioneazã intolerant. Sã nu încerci sã-l duci de nas. Ce-i promiti trebuie sã respecti. Cine nu vrea sã se culce cu el, mai bine sã rãmânã acasã, în fata televizorului. Cu el te poti juca si cine nu este dispus sã participe la jocurile despre care a citit numai în cãrti, sã rãmânã, la fel, acasã sã tricoteze. Femeia care vrea sã-i trezeascã instinctele sexuale, trebuie sã aibã fantezie nelimitatã. Nu-l intereseazã urmãrile, dacã vrea sã obtinã o femeie, o ia. Cine se încurcã cu acest bãrbat, nu are nevoie sã-si uite pilulele anti-baby. Probabil cã are si el un prezervativ, dar nu este sigur cã îl va folosi. Este de asteptat cã va prelua el conducerea. Ascultã sfaturile celorlalti dar le aplicã dupã propriul sãu gust. Trebuie sã te astepti mereu la treburi neasteptate din partea lui. Animalicul sãu, neînfrânatul din el se desfãsoarã cu plãcere în tot ce este socant si nepermis. Din punct de vedere spiritual rãmân mereu tineri. Pozitia lor trebuie sa fie cea dominantã. Tinde spre sadism. Atunci nu cunoaste margini. O stimulare moralã nu îi ajunge pentru a fi satisfãcut: o trage de pãr, etc. Îi mãreste evident satisfactia si plãcerea. Una din pozitiile sale preferate este sã-si ia partenera pe la spate. Dacã mai este în floarea vârstei sã te feresti de un week-end si de tendinta de a crea durere. El ia femeia pe nepregãtite spre a savura spaima din partea ei.Depinde de femeie si de zodia ei, dacã vrea sã rãmânã cu el si sã guste dragostea lui extremã. Sexul în grup nu-l deranjeazã, cu cât mai multi cu atât mai bine. Poti pune pariu cã ideea unui schimb de partener într-un grup de cunoscuti îi apartine unui berbec. Îi place sã-si dovedeascã potenta. Ideile lui excentrice îi soceazã pe ceilalti.
Zone erogene:
Sunt sensibili la cap si la fatã. Reactioneazã la mângâieri usoare ale fruntii sau la jocul firelor de pãr. Ajunge sã-i treci cu mâna usor peste tâmple sau prin pãr si deja este excitat. Le place sã le sugi ureghea. Femeilor le ajunge sã le sufli în ureche. Jocul buzelor unui bãrbat bãrbos aduc unei femei berbec plãcere deosebitã. Cine nu are barbã îi poate mângâia buzele cu vârfurile degetelor. Efect remarcabil.
Asa începe...
Trebuie sã fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciunã. Este cel mai sigur sã începi o discutie pe plan intelectual. Ei se considerã mai degrabã oameni de spirit decât sensibili. Se simt onorati dacã te apropii de ei pe linia inteligentei. Respectã pe oricine care nu încearcã sã-si impunã propria sa pãrere. Dacã li te adresezi cu o problemã, gãsesti ajutor si încredere. Îi gãsesti acolo unde se întâmplã câte ceva. Ei cautã ceva tulburãtor, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi îi câstigã. Este bine sã se si treacã la materializarea acestor idei. Îi intereseazã cultura, teatrele, muzee, joacã un rol în viata culturalã localã, avându-si suporterii alãturi. O bunã introducere pentru o discutie intelectualã este aceea de a-i oferi spre împrumut o carte bunã, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu. Trebuie sã-i arãti cã-i împarti interesele. La întâlnirea cu un berbec sã nu întârzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sã fie pregãtitã sã ia parte la o manifestatie sportivã. Berbecul preferã sã facã el însusi sport, dar se complace si ca spectator. Îi plac schiul, scrima, bobul etc, îi place sã place sã audã laude la adresa performantelor sale sportive. Cine vrea sã se înteleagã bine cu un berbec trebuie sã fie de rangul doi, nu un conducãtor. Acestor sergenti majori ai zodiacului este bine sã rãspunzi "da, dragule" sau "cum vrei tu, draga mea". O searã cu un berbec nu o planifica înainte, las-o înseama lui si urmeazã-l cuminte. Câteva sfaturi bune: muzica cu ritmuri repezi, acordurile fine sunt pentru altii. Se recomandã un frigider plin, noaptea poate fi lungã, solutie dezinfectantã si leucoplast. Vaselina poate fi necesarã. Cu puterile se va umbla ponderat pentru a rezista pânã la capãt ritmului si agresivitãtii impuse de berbec.
Asa se terminã...
Când este necesar, relatia se terminã mai bine decât a început. Unde l-ai cunoscut pe berbec? Acolo este bine sã te întorci. La admiratorii sãi sau într-o societate unde va face cunostinte noi. Nu trebuie sã misti un deget, totul se desfãsoarã de la sine. Moliile în curând îl vor înconjura atrase de personalitatea sa. Probabil vei fi foarte curând singur. O micã încurajare si berbecul va cãuta alte meleaguri. Dacã toate acestea nu au efect, sã te culci ostentativ cu o carte în mânã, Când el are chef de ceva tulburãtor. Dacã doreste sã iasã îi spui cã esti obosit sau pãrãsesti societatea cât mai repede. Executi totul în rutinã. Manifesti nemultumiri fatã de pretentiile sale, îl contrazici. În curând îti vei petrece serile singur.

TAUR
Femeia Taur:
In general Femeia Taur lasa imaginea frigiditatii absolute caci ea, prin excelenta, reprezinta o zodie de pamant. La ea forta copleseste sensibilitatea. Nu poate fi convinsa, nici sedusa ori luata repede, fiindca singurul caz in care se poate obtine ceva de la ea se produce atunci cand ea este cea care alege. In astfel de momente face surpriza de a revela pasiuni greu imaginabile, dar ramane in continuare capricioasa si exigenta. Partenerul se va lovi de perioade cu comportamente aflate la toate extremele posibile.
O particularitate cu totul notabila este ca poate da dovada de fidelitate, in sensul aratat mai inainte, mai multor barbati in acelasi timp. Reuseste sa faca acest lucru cu atata naturalete, incat nici unul dintre amanti nu observa. Pe de alta parte, sufera cumplit de gelozie, din cauza unui simt al proprietatii cu totul exagerat. Nu are scrupule si dispretuieste barbatii cu care nu are relatii sexuale. Cand intra intr-un pat pe care nu l-a ales ea, ramane frigida si este dezamagitoare. Alta e situatia cand ea face alegerea - atunci, in numai cateva minute, poate sa-i creeze partenerului cele mai mari virtuti ale extazului magic. Acestuia i se muleaza intru totul, iar dupa cateva ore de excitare progresiva, poate ramane zile in sir cu dispozitia de a face dragoste ora dupa ora. Ofera dragoste de dragul de a primi dragoste, dar simplul contact sexual neinsotit de alte invesmantari nu o multumeste.
Va astepta aparitia barbatului potrivit, nici un alt pretendent nefiind capabil sa ii smulga promisiuni. Atunci se va casatori si ii va ramane fidela, pentru ca nu suporta compromisurile.
Viata sexualã a femeii taur:
Când aceastã femeie vã invitã la cina, precis va fi un mediu adecvat. Converseazã cu o voce plãcutã, are rochia si bijuteria potrivitã. Invitatia o face numai oamenilor pe care îi place de aceea sunt foarte bine primiti, se bucurã de o primire stralucitã. Pielea ei este finã si strãlucitoare. Lucru comun la aceste femei: decolteul aratã un sân mare. Femeile taur sunt pline de zone turbate. Se pregãtesc pentru aceastã searã minutios: muzica bunã, parfumuri exotice, lumina obscurã, perne de mãtase. Trebuie condusã însã cu tact si cu grijã, deoarece asteaptã de la bãrbat multã bunãtate, rãbdare si o bunã pregãtire fizicã. Asteaptã de fapt bucurii sexuale, dar nu-i trebuie excursii neobisnuite.
Cine doreste o tehnica nouã, trebuie s-o facã foarte rafinat, pânã ce prinde ea încredere. Îi plac plãcerile sexuale fãrã prea multe schimbãri. Este o amantã foarte pretentioasã, bãrbatul care a atras-o în patul sãu trebuie sã o si satisfacã. Are sã-l facã sã respire greu. Aceste rendezvous-uri au intensitatea unei lupte cu taurul. Apreciazã semnele mãrunte ale dragostei îmbrãtisãri, sãruturi, etc. Dar nu se multumeste cu atât. Ce rost are sã acordezi un instrument, dacã nu cânti la el? În pat este o romanticã fãrã pereche. Are nevoie de împrejurarea necesarã. Iubeste blãnurile, o poti iubi si pe jos, pe blanitã, cãci doreste sã fie cât mai seducãtoare. În dormitor, lumina este aprinsã cât mai strãlucitor. Tehnica ei constã în a-si dramatiza fantezia sexualã. Face pe distanta, iar bãrbatul trebuie sã joace rolul unui bãrbat pasionat. Imediat devine o vampirã, care îsi devoreazã victima. Totul este dramatic, o patimã foarte puternicã, care dintr-o extremã în alta. Este condusã sau de o puternicã dorintã sexualã, sau de o puternicã dorintã de sigurantã. Cu vârsta devine delãsãtoare. Rufele care erau din mãtase devin cu timpul de bumbac ieftin. Încep sã-i placã mirosurile corpului bãrbãtesc. Unele femei taur devin lesbiene, iar când au gãsit aceastã formã de satisfactie, greu se mai dezobisnuiesc.
Barbatul Taur:
Barbatul Taur este cel mai stabil si mai rabdator partener din cati exista. In viziunea lui, femeia este o opera de arta si o trateaza in consecinta: ii ofera siguranta, confort si dragoste, pentru ca ea sa nu isi piarda stralucirea, ci sa ramana ca in prima zi in care s-au cunoscut. Va fi al unei femei tandre, cu bun gust, inteligente, rafinate, sensibile. Este in esenta, un romantic, desi cu greu recunoaste acest lucru.
In pat nu suporta graba. Ii plac mangaierile delicate, lente. Nu se indoieste nici o clipa de virilitatea lui, chiar se poate spune ca are o parere exagerat de buna despre propriile dotari si capacitati sexuale.
In ciuda aspectului deseori masiv, este un barbat cu un suflet delicat si foarte sensibil la frumos. Prezenta lui are darul de a le face pe femei sa se simta mai tinere si mai frumoase. Datorita acestei calitati, leaga foarte multe relatii de prietenie cu femeile, dar nu neaparat pe fond erotic. Datorita felului sau de a fi, orice legatura capata un aspect fericit, caci prin felul de a face dragoste, poate fi considerat un iubit desavarsit. In ceea ce priveste mariajul, Taurul fie nu se casatoreste niciodata, fie isi oficializeaza mai multe legaturi pe parcursul vietii. In cel de-al doilea caz, va renunta in cele din urma sa oficializeze ceea ce - presimte el ca nici de data asta nu va avea noroc se va risipi.
Viata sexualã a bãrbatului taur:
Îi place sã facã dragoste. Pare stupid, cui nu-i place? Dar existã oameni care practicã actul sexual doar pentru a scãpa de anumite tensiuni, sã facã pe grozavii sau pentru alte motive de genul acesta. El savureazã si din multe privinte este amantul ideal. Este sensibil, si întelege sentimentele partenerei sale. Este omul care ia startul singur. La bãrbatul taur sexualitatea se trezeste de timpuriu si doreste sã trãiascã sexual cât mai intens. Orice femeie este interesantã pentru el. Deoarece are o fire practicã, gãseste moduri pentru a satisface o femeie. Uvertura este bine studiatã. Sã facã spontan dragoste nu existã, trebuie studiat momentul, o face încet, fãrã 1, 2, 3, gata multumesc, a fost frumos. Nu are prea multã fantezie în dragoste deci nu trebuie condus în anumite capitole ale iubirii. El se multumeste cu ceva practic, verificat si nu va dezamãgi. Unii oameni cred cã acest om este în sex cam simplu, dar îi place un lucru direct, fãrã complicatii. Si de multe ori un bãrbat taur topeste si un iceberg pentru cã are ceva în plus fatã de altii: "rezistentã". Ceea ce îi lipseste în fantezie egaleazã cu rezistenta. Dacã femeia vrea putinã variatie trebuie sã aibã ea initiativa, dar cu multã pentru cã lucrurile fortate se lovesc de încãpãtânarea acestuia. Cu excitatii subtile se poate ajunge mult mai departe. Pentru ca ii place comoditatea va avea o plapumã de blãnitã (lânã), o muzicã si îi place sã lingã câteva picãturi de sampanie de pe pielea partenerei. O unge cu ulei de masaj pe prietena sa cu plãcere. Bisexualitate gãsesti des in aceasta zodie, este in stare sa aiba mai multe relatii deodatã cu parteneri de ambele sexe. Bãrbatii taur se pot distra dupãmasa cu un bãrbat iar seara cu o femeie. Îi plac enorm fesele femeilor.
Zone erogene:
Cel mai sensibil este gâtul: când treci usor cu degetele peste gât apoi îl sãruti rapid, se excitã. Ocazii pentru asemenea atingeri existã des dacã legi o cravatã sau iei pãrul de pe palton. În dormitor trebuie exploatate asemenea lucruri. Sãrutã pãtimas pe gât, usoare muscãturi dar nu trebuie uitat cã taurul este încet si îi va place lucrul comod, nu e voie sã fie luat prin asalt, surprindere sau fortat.
Asa începe...
Taurul nu-l gãsesti printre leii de salon, nici în mijlocul unei societãti ci la margine unde însã este foarte singur. Îl cunosti dupã voce, un timbru tare si cald. Dacã toti se uitã la o scenã delicatã (o ceartã, cãderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste mãcar. Cine cautã o oazã, gãseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si gãlãgia. Dureazã pânã sã-ti dai întâlnire cu el, are nevoie de timp de gândire. Dacã însã acceptã, poti fi sigur cã te place. O întâlnire pentru o serã nu este un început rãu dar trebuie sã fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan. Dacã vrei un restaurant atentie la o mâncare bunã (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mâncarea de casã, mai ales dacã observã cã special pentru el a fost pregãtitã. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac. Cu toate cã iubeste mâncarea si vinul, risipa de bani nu-i place. Un restaurant bun nu trebuie sã fie si extravagant ci sã ofere tot ceea ce se poate. Femeia taur iubeste bãrbatii care stiu sã-si gospodãreascã banii. Taurului îi place când cu bani putini poti oferi o mâncare gustoasã. Acesti oameni sunt materialisti. Dacã au un hobby acesta trebuie sã reprezinte ceva valoros. Taurul nu iubeste minciuna si imediat vede falsul dintr-o chestiune, cadourile ce i se fac sã fie practice dar deosebite, ei au un gust bun si sunt foarte conservatori. Smaraldele sunt pietrele sale pretioase care îi aduc noroc în dragoste. IMPORTANT - Taurii nu pot trãi singuri, au nevoie mare de dragoste din partea celorlalti, dacã îi iubesti cu adevãrat trebuie sã le-o dovedesti.
Sfârsitul relatiei...
Cu cât legãtura este mai de duratã cu atât va fi mai greu s-o termini. La început rãceala ar fi mai indicatã, mai ales sã nu faci fatã la pretentiile sale sexuale. O femeie taur nesatisfãcutã, rapid îti dã papucii. Dacã spui bãrbatului taur cã vrei sã fii lãsatã în pace, îsi cautã pe altcineva. Dacã însã legãtura se consolideazã, taurul vede în partener si un prieten iar de prieten nu se desparte. Cine însã a ajuns la acest moment trebuie sã fie exact contrariul caracterului taurului, adicã devine risipitor, serveste sandviciuri, se îmbracã dezordonat si face niste afirmatii fãrã tact si grosolane, nu se mai supune dorintelor sale si în toate pãrerile cautã sã lupte împotriva sa. Încerci sã cochetezi cu altii, îl scoti din împrejurimile care-i plac (casa) si inviti multi musafiri. Dureazã pânã scapi de el.

GEMENI
Femeia Gemeni:
Pentru ea nu exista decat partenerul ideal si e in stare sa isi consume o viata intreaga cu speranta de a-l gasi. Foarte putine dintre ele isi vor gasi jumatatea dorita. Aceasta tragedie sufleteasca se amesteca cu dorinta de uitare, cu tot ceea ce poate duce la autodistrugere. Daca norocul le ajuta sa isi regaseasca jumatatea, ceea ce urmeaza este paradisul terestru. Daca nu, se multumesc cu barbati apropiati de conceptiile lor si dau tot ce se poate, cu suficient profesionalism. Le atrag aceia care pot purta o conversatie inteligenta, sarmanti, alaturi de care sa nu simta plictiseala. Femeii Gemeni i se poate intampla sa renunte la cautarea perechii ideale si sa se casatoreasca, realizand un camin excelent. Dar va ramane o fiinta greu de inteles, puternic atinsa de morbul melancoliei. Ea reprezinta o mare atractie pentru sexul puternic. In plus, dintre toate tipurile de femei, ea are cele mai variate gusturi sexuale. Ii lipsesc total inhibitiile si se daruieste fara retineri. Are marele merit ca, in permanenta ei cautare a marii iubiri, are talentul de a-i pastra pe barbatii care i-au cazut la asternut ca parteneri, chiar daca si-a dat seama ca nu ei reprezinta barbatul cautat. Imbatraneste foarte repede sufleteste si pentru a se simti atragatoare va schimba, cu timpul, din ce in ce mai des amantii. Are abilitatea de a-i pacali pe toti, incat nici unul dintre ei nu va ghici ca aceasta femeie usuratica, nu e decat un suflet pierdut, a carui sensibilitate extrema este profund afectata de brutalitatea destinului.
Viata sexualã a femeii gemeni:
Nu are nevoie de prea mult decor. O multumeste bancheta masinii. În schimb nu-i place sã fie zoritã. Mai ales dacã partenerul ei se grãbeste poate deveni rece ca si gheata. Îi place totul în dragoste pânã la lascivitate. Pentru rãbdarea lui, îi dãruieste partenerului toatã pasiunea. Pentru iubitul care vrea sã o pãrãseascã - trebuie sã stie cã ea cautã ceva ideal, pentru ea o relatie amoroasã trebuie sã fie ceva universal în care sã se însumeze fizic, psihic, practic si romantic. Adesea ea face începutul unei relatii. Se înflãcãreazã mai mult din curiozitate, nu se va rusina niciodatã de comportamentul ei pentru cã nu recunoaste decât propriile ei percepte. Face cu plãcere douã lucruri deodatã, are idei bune, bazate pe intuitie. Este mereu în cãutarea satisfactiei. Mânatã de fantezia ei, va practica actul sexual mult mai des decât celelalte femei. Este de multe ori bisexualã. În relatii cu bãrbatii are usoare tendinte spre sadism. În cãutarea excitatiei va fi atrasã de fetisism. Poate fi atrasã si de mirosuri dar se va excita fizic nu sentimental. Curiozitatea si nu perversitatea constituie motivul comportamentului ei. Iubeste lucrurile erotice si dovedeste în folosirea lor, multã fantezie.
Barbatul Gemeni:
Este o zodie de aer si este atras mai degraba de idei si de jocurile mintii, decat de problemele cotidiene. Desi nu este un pasionat al sexului, isi cauta cu incapatanare jumatatea. Rabdarea lui are in spate convingerea ferma ca aceasta jumatate ideala exista si ca are dreptul la ea. Il atrag femeile cu care sa nu ii fie rusine in cercurile in care se invarte: inteligente, comunicative, simpatice. Nu suporta posesivitatea, si vede in femeia de langa el un egal al sau. Din cauza felului lui de a fi cauta mai mereu nod in papura - viata sexuala nu ii va fi prea bogata, dar va cuceri numai femei de nota 20. Partea rea este ca varsta ii va accentua exigentele, astfel ca, la 50 de ani, va fi un partener foarte incomod. Se casatoreste in momentul in care toti cei din jur credeau ca nu se va mai intampla asta niciodata, fiindca viata de celibatar are pentru el cel mai dulce gust, si chiar si dupa casatorie va mai avea escapade. Ca si Berbecul, este foarte convins de propria valoare si, daca va fi frustrat de dragostea unei femei dorite, va cauta cu ostentatie acceptul ei. Pornit intr-o batalie care are ca scop seductia, abandoneaza foarte greu. Ii trebuie o femeie care sa il invete regulile modestiei si care sa ii redeschida portile sensibilitatii, pe care o are, dar ii este rusine sa o recunoasca si sa o etaleze. Plange foarte rar, dar daca dragostea il raneste, o face cu mare pasiune, insa doar atunci cand e singur.
Viata sexualã a bãrbatului gemeni:
Nu-si pierde niciodatã suflul, dar nu devine obositor si sentimental. Poate juca, când vrea, dublul rol: spectator si participant. Stie sã aducã femeia în orice stare. Stie precis cum sã declanseze anumite reactii. Are ceea ce psihologii numesc "aperceptie". Îsi va satisface curiozitatea dar în timpul actului sexual îsi va studia reactia. Nu suportã întunericul, are nevoie de luminã si oglinzi pentru a se putea studia. Îi plac filmele pornografice. Se excitã greu si de aceea preferã jocurile preambulului. Actul în sine este scurt si sãlbatic. Mediul în care iubeste nu conteazã. De cele mai multe ori nu tine cont de partenerã. Îl intereseazã satisfacerea curiozitãtii. Nu multe femei pot observa acest lucru pentru cã este un amant rafinat. Stie sã spunã unei femei ceea ce ea doreste sã audã. Creazã o atmosferã romanticã. Desi este convingãtor sã nu avem încredere oarbã în sinceritatea lui. Ea este adevãratã pentru un moment doar. Prezintã tendinta spre bisexualitate si spre sadism.
Zone erogene:
Mâinile si bratele sunt cele mai sensibile. Femeile reactioneazã la sãrutul mâinii. Bãrbatilor le place sã fie tinuti de mânã. Amândoura le place sã li se mângâie bratele, sau sã li se sãrute partea interioarã a bratului.
Asa începe...
În primul moment avem senzatia stranie cã gemenii sunt cunoscuti. Discutia este plinã de haz si de spirit, se râde mult. Viata pare a fi mult mai excitantã decât înainte. Magnetismul lor vibrant va alunga plictiseala. Trebuie sã stim sã exploatãm curiozitatea lor. Cel care doreste sã atragã gemeni trebuie sã fie vesel si spiritual, sã nu arate cã este vrãjit de farmecul lor. Le plac misterele si secretele. Cheia o constituie fantezia. Le plac sociatãtile iesite din comun. Oamenii celebri, discutiile spirituale, jocurile distractive. Nu este rãu sã-i invitãm la un bal mascat. Sã nu uitãm cã sunt firi intelectuale, îi atrag discutiile despre expozitii, muzee, teatre...Locurile banale, comune trebuie ocolite. Se intereseazã de tot ceea ce este la modã. Au nevoie de ascultãtori. Sã nu neglijãm dualitatea lor. Nu le vom propune vizionarea unui film sau o cinã, ci ambele. Cei cu pãreri fanatice sau extreme nu se vor întelege bine cu ei. Gemenii sunt liberali si toleranti. Le place bârfa: sã le povestim deci toate întâmplãrile suculente pe care le-am auzit sau citit recent.
Sfârsitul relatiei...
Se realizeazã foarte usor. Devenim plictisitori, provocând certuri (lor nu le plac discutiile la modul sãlbatic), îi plictisim cu problemele noastre, devenim nerãbdãtori, preferãm acelasi local, aceiasi oameni, iesim cât mai rar seara din casã. Invitãm prietenii cei mai plictisitori. Curând gemenii se vor plictisi si vor pleca ei, fãrã a mai reveni vreodatã.