luni, mai 31, 2010

Renee

Renee cel sexos..:)) care a innebunit toate pisicile din cartier. Mai nou l-a gasit mama in plina actiune...:)))) si i-a intrerupt bietului actiunea....Reneeee!!!! ce faci mama acolo?...treci acasa!....:))))...la care al nostru a renuntat delicat la partenera....si a venit tacticos cu mama acasa de parca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase...:))). O dulceatza!....

sâmbătă, mai 15, 2010

Gradini japoneze

In perioadele de liniste in care reusesc sa ma alimentez partial din bucataria japoneza si macrobiotica citesc tot ce prind referitor la Japonia.
Astazi inspirata de vremea ploioasa am ajuns la gradini japoneze si Ikebana.
Termenul pentru gradina in japoneza este "niwa" care inseamna un loc purificat pentru intampinarea lui "kami" (spirit din Sintoism). Exista trei tipuri de gradini traditionale:

"Tsukiyama"(sau kasan) - gradina cu coline artificiale

































"Karesansui" - gradina uscata cu pietre sau gradina Zen
























































































"Chaniwa" - gradina situata langa incaperea destinata ceremoniei ceaiului
















































marți, mai 11, 2010

Am ajuns azi la sugestia unei prietene foarte bune la maestrul Song Yong. Sedinta are ceva din ritualurile africane: te aseaza pe un pat de masaj si incepe o combinatie de masaj destul de dur si fel de fel de miscari fara atingere, pocnituri din degete...miscari hilare pentru o profana ca mine.
Dar personajul mi-a placut foarte mult...Varsator/Oaie...vioi ca orice chinez.
Se pare ca am karma negativa 30%...lucru care se poate indrepta la sugestia lui prin renuntarea la carne macar pentru o perioada de 3-4 luni. Dupa spusele lui o karma 60% negativa inseamna o boala foarte grava, 80% karma negativa inseamna cancer.
O parte din problemele mele (astm, tiroida, alergii) se pare ca provin din lipsa legaturi icu bunicii si rinichi dezechilibrati. Mai exact el spune ca bunicii sunt electricitatea, parinti transformatorul si noi bec-ul...:)...Pentru a-mi repara o parte din energiile disfunctionale ar trebui sa merg o data pe an cel putin la mormintele tuturor bunicilor. Realizez cu stupoare ca mormintele bunicilor din partea tatalui nu le-am vizitat niciodata.
Alte teme pentru acasa :)..:
- sa dorm inainte de 11pm
- sa practic terapiile de respiratie pe care mi le-a aratat
- putina gimnastica
- sa nu fac sex decat o data pe saptamana..:)))...( separe ca femeile ca si barbatii pierd in timpul actului sexual lichide foarte importante pentru organism....deci nu trebuie abuzat)
- sa renunt la cei doi motani....asta nu
Placebo sau nu, dupa am respirat mai bine tinand cont ca sunt racita.
Urmatoare programare este pe 21 mai. Va tin la curent.

Pentru cei interesati:
Long Life Clinic
Mr. Song Yong
0720.757.363