vineri, octombrie 16, 2009

Lilith

Lilith in BERBEC: Senzualitatea este vie, foarte adesea baza personalitatii. Ea trebuie sa se exteriorizeze. Eu-l are tendinta sa protezeje dinainte tendintele sale personale. Va trebui gandit inainte de a actiona, deoarece Lilith aduce aici o mare impulsivitate si violenta. Instincte puternice, favorabil sporturilor, dar risc de accidente. Instabilitate, independenta, tendinte pasionale.
Lilith in TAUR: Senzualitate stabila, dar care are tendinta de a lua in posesie sufletul si de a se stinge. Nativul poate avea interese ce prejudiciaza dragostea. Dorinta sau refuz de bani. Dificultati in exprimarea senzualitatii. Sublimare senzuala in arta, gelozie, posesivitate si probleme de nutritie.
Lilith in GEMENI: Tendinta de a se spiritualiza si de a rafina senzualitatea. Aceasta pozitie poate da o corespondenta amoroasa si o nota erotica lecturilor sau scrierilor. Lilith se afla aici supusa rationamentului, astfel ca tendintele sale instinctive sunt sterse si neutralizate. Gandire rece si cruda, rezultand frecvent dintr-o incercare din cursul adolescentei. Erori intelectuale, dificultati de expresie, curiozitate sexuala si nervozitate.
Lilith in RAC: Voluptatea poate sa iasa la iveala foarte repede, degenerand apoi intr-un adulter. Posibila datorie karmica fata de membrii familiei. Uneori, respingere a propriei copilarii sau familii. Incercari in copilarie si la sfirsitul vietii. Sensibilitate, refulare sexuala si fantasme. Probleme de fecundatie, uneori avort. Mama autoritara, probleme de nutritie.
Lilith in LEU: Posibilitati de sublimare prin creatie artistica. Semnul Leului este unul al vointei, rezulta ca si acest punct al senzualitatii si instinctului ii este supus. Uneori, ambitia si sexualitatea sunt legate. Orgoliu, megalomanie, mare vitalitate. Inima si vederea sunt adesea destul de fragile.
Lilith in FECIOARA: Senzualitatea este disimulata sub o figura care la suprafata pare calma, dar care poate lasa loc conflictelor afective profunde. Cenzura sentimentelor sau, dimpotriva, expresie rece, lucida si perversitati sexuale. Se suporta dificil limitarile in activitate. Probleme de sanatate, in zona abdomenului. Obsesia ordinii, a datoriei, a igienei, a sanatatii, a formei sale fizice si a dieteticii. Instabilitate psihica si tendinte specifice omului critic sau maniac.
Lilith in BALANTA: Posibilitati pentru o cariera erotica in care voluptatea, senzualitatea, pot juca un rol important. Mare nevoie de a seduce, de a se uni, dar, in general, cu alegeri gresite. Dificultati in casatorie, in asociatii si in intalniri. Tendinta de a refuza conventiile sociale. Egoism, magnetism, snobism, frustrare, dorinte nesatisfacute.
Lilith in SCORPION: Instinctele si puterea pasionala a firii, dau o cariera plina si totala senzualitatii. Revarsarea desfrinata a instinctelor sexuale. Forta sexuala, care da o fecunditate artistica si mentala. Se poate interesa de mistere si de enigme. Puternica sexualitate, ce poate fi sublimata prin studiul esoterismului. Spirit analitic aplicat altora. Interes pentru moarte si "lumea de dincolo". Putere pasionala, tentatie, frustrare, ambitie spirituala, fantasme, tendinte de sinucidere, luciditate rece, magnetism, operatie de transformare si chiar initiere. Are fascinatie pentru cosmaruri si depasirea de sine. Posibile probleme financiare, dar si putere de renastere.
Lilith in SAGETATOR: Expresie masurata a voluptatii si a sensibilitatii. Adesea, acestea sunt neutilizate sau potolite. Dificultati in a se dezvolta, sau de a ghida pe altul. Individul se simte diferit de ceilalti, cauta absolutul printr-o religie, filozofie sau spiritualitate. Refuza limitele, frontierele si legea. Uneori leaga sexualitatea si evolutia de invatamant, calatorii si strainatate. Probleme in calatori sau cu strainii. Cercetare spirituala, cosmaruri, accidente, uneori anarhie. Trebuie sa se deschida pentru o dimensiune superioara.
Lilith in CAPRICORN: Sexualitate tarzie sau reprimata. Raul parintilor este mare in educatia sexuala. Putere de reprimare a instinctelor, autodisciplina, conflicte intre dorinta si refuz. Pentru o femeie aduce o latura inhibanta si autoritara. Tendinte catre orgoliu, raceala, sterilitate si snobism. Liniste, imobilitate, depresiune, incercari prelungite, singuratate, vaduvie sau arivism. Trebuie sa invete detasarea, stapanirea instinctelor si, la nevoie, sacrificiul de sine. Sfarsitul de viata se dovedeste dificil pentru indivizii mai putin evoluati.
Lilith in VARSATOR: Senzualitatea are tendinta de a se exprima intr-un mod anarhic. Posibilitate de difuzare sau raspandire a unor notiuni noi asupra raporturilor dintre sexe, sau privitor la educatia sexuala. Incercari legate de prieteni. Mare nervozitate, claustrofobie, independenta sexuala, incercari bruste, risc de divort si cautare a libertatii absolute printr-un caracter revolutionar. Necesitate de a invata sa se deschida spre altii pentru a-si putea spune parerea.
Lilith in PESTI: Senzualitate secreta, ilegalitatea profunda si o viata sexuala care nu este patrunsa de latura constienta. Exista riscul de prizonierat simbolic sau real. Probleme de sanatate, droguri, intoxicatii, depresii si fuga de realitate. Cautarea unui univers minunat. Magnetism subjugat. Legaturi secrete, adesea pierderea constiintei, tulburari psihice, coma, cosmaruri si insomnii. Daruri profetice invaluite intr-o aura de mister. Posibile erori spirituale si de spionaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu