vineri, noiembrie 06, 2009

La insistentele endocrinoloagei am ajuns astazi la cardiologie. Mi-a micsorat doza de euthyrox pt ca inima mi-a luat-o la trap. Cardiologul ..Dr Herescu...batran si rosu ca focu la fata...cu niste ochelari enormi.
Varsta?..33...isi scoate ochelarii...ooooooo!!! ...foarte bine...incredibil...n-as fi zis...:)))...cum sa ma simt? fericita ca nu-mi arat varsta sau ca o batrana bine conservata...:))
Anticonceptionale?...nu....aaa ce bine...inseamna ca te protejeaza iubitu'...sa nu iei ca nu sunt bune, dar se poarta frumos cu tine?, te face fericita?....:)))...mda ..ce pot sa zic
Imi face EKG-ul...se uita pe el...si incepe: esti f interiorizata, ce zodie?..a fecioara...tipic...dar EKG-ul asta urat e de la suparare...te supara ceva rau. Inca un dr cu aceasi poveste...:))
Adevarul e ca anul asta a fost foarte greu...si tot anul asta am ajuns la concluzia ca nu mai pot ierta...fiecare trebuie sa-si curete singur pacatele sau sa-i ierte Dumnezeu...eu nu mai pot sa iert. Si colac peste pupaza apar surprize de peste tot, am devenit magnet de secrete, fara voia mea aflu chestii incredibil de urate ... lumea e foarte mica. Dupa o viata in care am crezut sincer in frumusetea oamenilor si nimeni n-a reusit sa ma faca sa gandesc altfel...s-a intamplat minunea...cred ca oamenii ascund murdarii inimaginabile, oamenii se prefac si mint, oamenii sunt parsivi si rai (scuze celor dragalasi).
Dar cu toate astea sunt senina..habar n-am cum imi iese...cica ce nu te omoara te intareste!
Vorbind cu cardiologul despre alergia la gluten acesta mi-a propus o metoda incredibila de vindecare: extractie de sange si introducerea lui in anus....:)) numai asta nu facusem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu