vineri, martie 04, 2011

Interventii chirurgicale si astre

Se vor evita interventiile chirugicale in urmatoarele cazuri astrologice particulare:
NU se opereaza niciodata cand Luna tranziteaza semnul corespunzator organului operat. De exemplu nu se opereaza de ficat cand Luna traverseaza zodia Fecioarei sau de amigdale cand Luna traverseaza zodia Taurului.
NU se opereaza niciodata in ziua care corespunde organului bolnav. De exemplu nu se va opera de splina intr-o duminica sau de rinichi intr-o vineri.
NU se opereaza atunci cand Soarele se afla in semnul opus organului operat sau in cuadratura cu acesta. De exemplu suntem in zodia Berbecului. Zodia opusa este Balanta, care guverneaza, printre altele, rinichii. Nu va veti opera de rinichi cand Soarele se afla in zodia Berbecului. Un alt exemplu: trebuie facuta o operatie de prostata. Zodia care guverneaza prostata este Scorpionul. Zodiile in cuadratura sunt zodiile aflate la trei semne diferente fata de Scorpion. Deci nu se va face o operatie de prostata in zodiile Leului sau Varsatorului. Se va astepta pana Soarele va iesi din aceste zodii.
NU se opereaza atunci cand Soarele in tranzit este in disonanta cu planeta natala corespunzand organului operat. Pentru aceasta trebuie sa aveti cunostinte serioase de astrologie, printre care pozitiile planetelor in horoscopul personal, deci in momentul nasterii dv, precum si pozitia Soarelui (data de zodia in care va aflati in momentul operatiei). De exemplu: daca Soarele in tranzit (deci actual) se afla in opozitie sau cuadratura cu Saturn natal (deci din astrograma personala) se vor evita operatiile organelor guvernate de Saturn.
NU se opereaza atunci cand planeta ce guverneaza organul operat se afla in tranzit disonant cu Soarele. De exemplu: daca Luna in tranzit (pozitia sa actuala) se afla in cuadratura sau opozitie cu Soarele in tranzit (pozitia sa actuala), se vor evita operatiile la stomac , esofag, vezica etc.
NU se opereaza atunci cand planeta in tranzit este in disonanta cu pozitia sa natala. De exemplu: Daca Saturn in tranzit (pozitia sa actuala) se afla in cuadratura sau opozitie cu Saturn natal (pozitia sa la nastere) se vor evita operatiile de piele, genunchi, oase, dinti, vezica biliara etc.
NU se fac operatii ce necesita taiere si apoi recuperare (crestere) atunci cand Luna este in descrestere (inclusiv taierea parului).
NU se incepe o cura de slabire cand e luna in crestere. Rezultatele sunt mult mai bune cand Luna e in descrestere (intre Luna Plina si Luna Noua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu