duminică, septembrie 13, 2009

Cromoterapie


Rosu: Cald si tonifiant. Excelent in cazul bolilor de sange, de ficat si al anemiei.

Oranj: Apropiat de rosu, insa nu la fel de intens. Indicat pentru aparatul respirator sau in cazul astmului si bronsitei. Are, de asemenea, proprietati tonice si purgative.

Galben: Excelent pentru intentestine. Sedativ usor, ce alunga temerile si insufla optimism. De asemenea, este indicat in cazul indigestiei, arsurilor stomacale, constipatiei si impotriva durerilor menstruale la femei.

Verde: Marele Vindecator, verdele este un tonifiant si un energizant universal. Excelent in cazul afectiunilor cardiace, ulcerului, durerilor de cap si al furunculelor.

Albastru: Antispetic si calmant. Excelent impotriva oricarui tip de inflamatie, inclusiv a organelor interne. Indicat in cazul taieturilor si al arsurilor; de asemenea, bun pentru reumatism.

Indigo: In cazul tulburarilor emotionale, aceasta culoare va imprastia temerile - in special frica de intuneric. Indicat pentru ochi si in cazul pierderii auzului.

Violet: Indicat pentru sistemul nervos si in cazul tulburarilor mentale; de asemenea, in cazul pierderii vazului si al bolilor femeiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu